Jun 11, 2013

Bila rasa diri hebat...

6:50 PM
reactions 
0 ♥

Mulalah fikiran jadi sempit.

Alkesahnye, suatu hari semasa jalan2....
Tiba-tiba datanglah kereta sport meluncur laju, of course la kat lane laju. Nak menang je kejenye. Ok la fine, bagi la jalan. Nak sangat hambek lah ek.

Tiba di satu traffic lights,  kelihatan kereta tadi berada di tengah2 between 2 kereta. Intai jalan jap. Eh, jalan 2 lane je. yang dia p duk kat tengah2 tu nape?

Bila lampu da hijau, tengok kat lane kanan kereta kancil. Ngan kancil pun xnak kalah ek?

Xsempat nak tengok melayu ke x, kalau x dah boleh cakap melayu mudah lupa. Tapi itu x penting sebab bukan nak ckp psl melayu ke, cina ke, india ke...tapi ini soalnya MANUSIA MUDAH LUPA!

tetiba emo kan hak2

K bai!

Jun 1, 2013

Instagram

1:52 PM
reactions 
0 ♥

Td ada tgk 1 video parody pasal instagram kt fb.

Dah mcm virus kan skang ni, buat ape2 pon sumer nk amek gambar..

Dalam byk2 cte lam video tu, aku x terasa mana pon sbb br je berjinak2 ngan menda alah ni.

Ingatkan selamat la tapi rupa2nya x hahaha

Sbb bila smpai 1 part dorg perli. Bila da kahwin penuh pulak timeline ngan gambar anak2 pulak.

Hahahahaha

Mmg ak la tu. Awal2 dulu lagi la. Setiap hari wajib 2keping gambar. 1 bgn pagi, 1 lagi nk tdo mlm. Alkesah nye start guna instagram kat kg ngah berpantang. Tepon hubby pulak kurang canggih. Maka aku akn tag hubby kat twitter je lah nk tunjuk gambar damia. Rindu seorang ayah ok.

So alang2 da ada instagram sumer pulun pakai lah hak2.

Skang kurg dah...kot

Sape rimas tu boleh unfollow je. Tp tgk la nanti kalo da ada ank snirik. Kalo boleh setiap saat nk snap mcm2 riak wajah y comey itu.

Aku kan ibu muda, haruslah excited! Kekekeke

Tgk snirik la instagram ak penuh ngan muka damia je.

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting