Jan 29, 2010

permata hati ibu =)

12:49 PM
reactions 
2 ♥
[Anas+kat+kfc.jpg]

ini permata hati ibunya @ akak aku y sulung. bukan aku ibunya.hahaha jgn slh paham ye kengkawan.
ni gamba latest. curik kt blog ibunya.. rindu sungguh budak kecit ini. 

Jan 22, 2010

busy..busy..busy..busy..

12:39 PM
reactions 
5 ♥
oh.
exam start 1 feb
ade 7 subjects
2 hisshu
2 gensen
3 sentaku
abes 8feb

repot ade agi 4

minna..gambarou~


Jan 15, 2010

comel!

4:43 PM
reactions 
5 ♥
[Anas+-+123.jpg]

adoi geram pulak aku tgk dorg nih!

Jan 11, 2010

hari itu dalam sejarah~

6:20 PM
reactions 
2 ♥
salam~
annyong haseyo =)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

dah lame duk tangguh2 nk buat entri baru nih, asik tergendala je..
ape y bersejarah nye? haaaaa ni la nk bercerita sgt.
hari sabtu tuh join bdak2 fukui g maen snowboard. buat kedua kalinye utk kali ni la.
secara keseluruhannya sgt seronok sbb tenki pon oke. just nice la org ckp. xribut mcm y sebelum tuh.

oke. ape y bersejarah sgt tuh?
kalau sebut psl snow nih semua org tahu la kan ape dia. tapi penah terpk x die nye struktur tuh cmne. cuba korg p google snow/salji/yuki tuh ape y keluar selain drpd gamba2 salji putih tuh.
penah tgk gamba2 nih? bentuk2 y menarik nih?








aku tau drpd buku, org gtau n pengetahuan am la lebih kurg y salji tuh mcm ni bentuknya. tapi dr dulu hingga la ke hari sabtu lepas, aku engt itu adalah molekul2 salji y hanya boleyh dilihat menerusi mikroskop. aku duk engt, ko amek ketulan salji tuh p letak bwh mikroskop berkuasa tinggi then ko akn nmpak la sturktur y sgt chantek nih.

masa aku p snowboard aritu, cuaca mmg sgt la bagus n best. dan y paling xsangka2..for the first time sepanjang aku menapak kt jepun nih..aku berpeluang untuk melihat satu lagi keindahan ciptaan Yang Maha Agung. subhanallah. salji@snow@yuki y turun on that day sgt2 chantek. die turun seketul2 bentuk molekul ke bunga ke apebenda ntah org panggil. saiz die kecik sebesar hurup2 y aku gune skang nih je. n bentuknya sgt clear. bunga ada. bintang ada. semua lah. sepanjang aku nek kereta gondola ke ape ntah nama benda alah utk smpai ke atas tuh mulut aku xhenti. "chanteknya~" "sugoi". srius mmg sgt chantek. sbb ko boleyh nmpak bentuk tu. aku tadah tgn, aku tadah baju sbb nk tgk bentuk tuh. lantak ah org nk ckp aku jakun ke ape. tp srius sgt chantek. terpegun gak r. xtahu nk describe cmne.

menyesal sbb xbwk camera.kalo x boleyh amek gamba. tapi xpe. tuh satu pengalaman y aku xkn lupa kot. dpt tgk bentuk salji y turun mcm tuh. rase nk jerit je haha





Jan 8, 2010

anak buah ku

2:00 PM
reactions 
6 ♥
[DSC05284.JPG]

comel kan mereka! =)

winter hols~

4:09 AM
reactions 
2 ♥
salam =)
annyong haseyo!

tgk2 mcm len mcm je dah blog aku nih
malas betol nk update.
kalo update pon tarok gamba seketul ayat secoet.
xpon gamba byk2 xde ayat langsung haha
so arini nk letak gmba byk2 pahtu ayat byk2 haha

oke2
cuti musim sejuk saya dah pon berakhir. n harini dah masuk hari ke2 saye bersekolah selepas cuti selama 12hari. fuh! 12 hari tuh. lamanye la hai~

cuti start secara officially on 26hb : sabtu.
so apa y sy dah buat sepanjang cuti nih? mari kita terjah. erm tapi dah lupa la sket2 apa y dah berlaku haha..

26 n 27 hb
sy busy kana. busy buat report la konon2nya.
bayangkan la depa sumer p men snowboard on 28hb iaitu hari isnin utk pertama kalinya di musim sejuk tahun ni, sy boleyh mengundurkan diri demi repot terchenta.aduh! nak tahu kenapa? papa moro ada kt sekolah smpai senin je. jikken y sy dah buat bertarikh 25dec2008 br nk hantar pada 28dec2009. mak aih.
alhamdulillah pada hari isnin dgn hati y berat sy p sekolah. terbayang2 dorg men snobod.
danberkat kesabaran, repot sy y berusia setahun 3hari tuh berjaya dihantar bersama 2 lagi repot y len. 3 repots in a day. xsesia sy xp men snobod. pulang dgn senyum smpai telinga heeeee

30hb
saya p men snobod. akhirnya!! setelah penat simpan lam dada semangat y berkobar2 nih. mmg excited terlebih betol. berckp xhenti2. gelak pon xhenti2. men snobod berguling2 sana sini. lebam2 sana sini. n keitai sy rosak! T_T tenggelam tp skang dah oke =)

sebelum gerak.wif kak syaz =)



menyebok ngan bacth org len haha


onna fukui y p =)


amacam? ada gaya x? aduh2.jgn slh phm. lakonan semata2. T_T

31hb.
nh hari terakhir utk 2009. ade budak batch dr nagoya n toyohashi dtg fukui. tapi sy xjoin dorg lepaking sbb sengal2 bdn xhilang agi. so menghabiskan sisa2 akhir tahun kt rumah je. tp sy seronok sbb kebetulan 31hb tuh adalah hari special utk sy. n yuki start turun balik on that day. n jatuh lak pada akhir tahun. mmg sgt best! n sy xleyh lupa la.

1jan.
oh dah masuk tahun baru.2010.besday kakak saya y sulung. n bestday org tu~
yuki turun jugak on that day. sgt2 la seronok kan. hari y sy xkn lupa smpai bebile heeeee. oh mlm tuh lepak2 umah dorg smbil tgk cte transformer+jenniferbody+terminator. buat sy xleyh tdo smpai pg.

akak n fam =)
2jan.
saya dan rakan2 p nagashima spaland n nabana no sato. gamba selanjutnya bleyh tgk facebook sy y ade 4 album merangkumi 120++ keping gamba. sgt menarik! bertolak lam kol 11 pg smpai sana dah petang. sejuk2 pon ade org men menda alah kt sana.sgt best! saikou! =)














3, 4 dan 5 jan
nothing special happened. duk lepak kt umah je. xg memane pon. tp buat jugak aktiviti berfaedah. try buat kek coklat sbb nk abeskan brg2 sebelum xpired haha. alhamdulillah jadik heeeee





6jan
maka bermulalah jadual harian sy sebagai seorg pelajar T_T
eh besday anas. anak sedara sy y makin comel! semoga kekal comel hehehe.nanti cik ikin bwk blk hadiah ye heeee~



p/s 1: gamba snobod credit to my junior jihan =)
p/s 2 : kak, adik curik gamba kt blog hehe

Jan 4, 2010

seventeen

2:05 PM
reactions 
2 ♥


semoga segalanya dipermudahkan oleh Nya =)

Jan 3, 2010

020110 saikou~

4:13 PM
reactions 
0 ♥






























































 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting