Aug 6, 2010

sanggup dihukum gantung kalau dapat bunuh seorang menteri

10:06 AM
reactions 
cerita ni sebenarnya dah basi kot. 2 bulan lepas punya cerita. tapi aku ni biasala asik naik 18 kippu je instead of shinkan kekeke. lagi satu bahana facebook. glamour satu donia. lepas satu, satu kes kan.makin banyak dah fanpage terbina nih.

haaa, sape yang sanggup kena hukum gantung tu? alkesahnya mamat ni anti lah dekat mb ni. dan dia memang orang berpolitik kot haha.

tapi terkejut jugak la bila aku pergi baca kat fanpage nye photo tu.apa yang dia tulis memang la tak sepatutnya. aku bukan nak sokong mana-mana parti. tapi apa yang dia buat tu keterlaluan. kot ye pun anti, berdebat la cara baik. jangan duk main kutuk2 belakang camtu. same goes with you all. nak kutuk2 pun main sms sudah lah. nih nak pulak g tulis kat wall bagai kan. haihhhhhh. aku memang tak berani nak kutuk2 orangterang-terangan katfacebook. nakkutuk member punpakai y private hahaha kantoi kutuk member. ni kan pulak orang yang ada nama macam menteri besar ke, perdana menteri ke..hoooohhhhhh risau kot. tak pasal2 glamour.

sape yang cipta FB ni? haha tak pasal2. nak maklumat lanjut baca sini. oh nak cari fanpage tu sila search nama mohd safuan hilmi kat facebook. nanti kua la fanpage dia. muka boleh tahan hensem. tapi bahasa mak aihhh tak sayang mulut betul.

ckynwan, sila sayang mulut anda. kalau tak kena kat dunia, akhirat ada lagi. takkan dapat lari punya la.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting