Feb 22, 2010

r.e.p.o.t

5:55 PM
reactions 
0 ♥

bila nk pergi hantar repot tu, jauh di sudut hati berdoa supaya mood sensei baik, amek repot dgn senang tanpa byk songeh
tapi kadang-kadang, ada jugak masa2 tertentu bila p hantar repot, berdoa supaya sensei xde
wpon pelik.... tapi benar..dengan langkah y payah ke sekolah..xputus2 berdoa supaya sensei xde..

dan harini doa saya termakbul heeeeee
wpon penat beratur kt tepi pintu..belum smpai turn saya...sensei dah isytiharkan yang penghantaran repot telah tamat untuk harini heeeeeeee
lalu saya gagahi langkah sekali lagi pulang ke rumah ~

Feb 21, 2010

back to school~

4:35 PM
reactions 
0 ♥
assalamualikum~
annyongggg~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

oh
seperti yang semua orang sedia maklum..minggu exam sudah pun berakhir. alhamdulillah. 
erm ada lagi tak daigaku (=university) lain y masih lagi dalam exam week? if so, gambattekudasai ye rakan2..

kalau nak diikutkan skang nih dah start holiday..since 8feb aritu lagi tapi disebabkan repot saya x abes2 lagi maka xleyh la nk kata cuti sgt. dan saya hanya bertapa lam fukui je kot cuti nih memandangkan urusan2 rasmi masih belum setel. nk pk psl jalan2 cari mkn pon xbest kan.

hari selasa ni akan diadakan soubetsukai untk senior2 yang dah abes blaja. n kali ini mcm ada kelainan sket compare to last year nye majlis so semua org pon mcm tanoshimi je nk tgu berlangsungnya majlis tu. gaya mcm gempak tapi biasa2 je kot. ade la y lainnye sket. tguuu~

dah lama x contact family disebabkan skype sy buat hal. tetibe mic xdpt berfungsi ngan baik. pelik betul. bila gune voip oke pulak tapi sbb voip pon buat hal xleyh nk topup jugak. adeh mcm2 masalah. naseb bek lah dpt diselesaikan semalam dgn bantuan rakan. smalam gosip ngan akak  a.k.a k.jang. 
padahal time tuh dah kol 11 kt msia. kesian die kena kacau ngan haha

dan antara gosip panas adalah seperti berikut.
seorang cousin perempuan saya telah selamat melangsungkan majlis pertunangan baru2 ini dan akan melangsungkan perkahwinan pada bulan enam ini.
seorang cousin yang paling rapat ngan keluarga saya akan melangsungkan perkahwinan pada 14 mac ini manakala keesokan harinya pulak cousin laki akan melangsungkan pertunangan dengan insan terchenta. 
waduh2..semua orang sebok bertunang berkahwin dah. n semua dekat2. ore kelate belako...haha

eh byk lak merapik.setakat ini itu sahaja laporan dari urban ritz, fukui, japan =p



Feb 8, 2010

alhamdulillah =)

2:27 PM
reactions 
0 ♥

alhamdulillah.abes jugak final exam.pahni focus on repot lak.yosh!gambare!

smalam tdo lam kol 3 lebih after study utk hari ni nye last paper.mlm td tdo xbrape lena sbb cuak nk amek exam nih.byk kali mimpi soklan exam pahtu terjaga pahtu tdo pahtu mimpi lagi n berulang2 xto la smpai y ke brape kali terjaga.mmg sgt2 cuak!

n tadi jawab apa y tahu.tulis apa y tahu.xtahu pon isi jugak rumus2 y rasa ade kankei.wpon boleyh bwk buku n note masuk still terkapai2 lam exam hall. huuuuu skang rasa lega sbb exam dah abes tapi cuak memikirkan result nanti. penentu masa depan kot.mintak2 la everything will be oke je. amin.

Feb 4, 2010

open you eyes

2:43 PM
reactions 
0 ♥



td g bukak2 terjah2 blog org after sedikit tekanan perasaan.
(hmmmmm...)

cm biasa g bukak byk2 tab blog org pahtu terdengar satu lagu nih. sgt best. sgt mendamaikan.
tenang je rase. wpon memula tuh x hayati pon lirik psl apa. just dga die nye lagu n irama. tercari2 la kt blog y mane satu. n thnx to the blog owner to put such amazing song. 

bila part y mamat tuh ngah bercerita. rasa sebak gile. xto lah nape. rase cm nk nanges. and dga lagu tuh berulang2. td ngah cr full video psl cte mamat australia tuh. kalo bleyh nk y ada sub. eng sub pon oke. sbb nk tahu sebijik2 apa y die ckp.

Feb 3, 2010

penat la sgt~

7:51 PM
reactions 
2 ♥
asslamualaikum semua
annyongggggggggg =)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

alhamdulillah. pertama2 nya sebab 6 drpd 7 subject telah selamat ditempuhi. selamat tuh xsemestinya boleh jawab dgn jayanya hahaha tp alhamdulillah sbb dah berlalu masa tu. tinggal lagi 1 subject isnin nih. so kyukei la jap 4hari sebelum smbung perjuangan seterusnya.

skang mmg malas betol nk update blog. bukan xde ape y nk ditulis n kongsi. tapi maji malas gila. baca blog org je rajin. haiihhhh. apa nk cte ek? xde cte best kot. 

member2 sumer sibuk2 nk g blk msia, plan ryoko sana sini tapi aku satu apa pon tadak!
bukannye xmo p jalan2 mane2. kalo ikot hati nih nk je blk msia. rindu budak kecits. rindu keluarga.
tapi memikirkan keadaan y xberapa mengizinkan, maka terpaksa lah dibatalkan sahaja niat2 y sgt besar tu. 

arituh tgk kt keijiban tulis 31 march result kua. senior ckp pertengahan feb sensei akn kuarkan list nama y belum abes hantar repot. duuuhhh. so sebelum semua repot aku selesai, sebelum tau result final xm nih mmg xdak mood nk p mane2. risau2 kot2 sangkut kt mane2, selamat aku lagi 2 tahun kt cnie. kalo dpt scholar xpe lah. kalo xdpt? mane nk cekau? adeh.

utk xm kali ni, wajib lepas 2subject hisshu + 2subject gensen@sentaku + setelkan repot then br bleyh nek 4nen. kalo x...hye2bye2 la jwbnye. oh subject hisshu tuh adalah repeat paper. 1 subject 1nen n satu agi subject 2nen. aku skang 3nen. adoi lah. xpe2. berusaha selagi mampu. smpai td after exam duk borak2 lepak2 ngan dorg, masing2 dah siap buat nazar mcm2. kalo dpt nek 4nen nk buat itu nk buat ini. betapa cuaknye lah haiiii. hopefully everything will be oke.

g6 : pyuuuuuuuut~

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting