Feb 21, 2010

back to school~

4:35 PM
reactions 
assalamualikum~
annyongggg~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

oh
seperti yang semua orang sedia maklum..minggu exam sudah pun berakhir. alhamdulillah. 
erm ada lagi tak daigaku (=university) lain y masih lagi dalam exam week? if so, gambattekudasai ye rakan2..

kalau nak diikutkan skang nih dah start holiday..since 8feb aritu lagi tapi disebabkan repot saya x abes2 lagi maka xleyh la nk kata cuti sgt. dan saya hanya bertapa lam fukui je kot cuti nih memandangkan urusan2 rasmi masih belum setel. nk pk psl jalan2 cari mkn pon xbest kan.

hari selasa ni akan diadakan soubetsukai untk senior2 yang dah abes blaja. n kali ini mcm ada kelainan sket compare to last year nye majlis so semua org pon mcm tanoshimi je nk tgu berlangsungnya majlis tu. gaya mcm gempak tapi biasa2 je kot. ade la y lainnye sket. tguuu~

dah lama x contact family disebabkan skype sy buat hal. tetibe mic xdpt berfungsi ngan baik. pelik betul. bila gune voip oke pulak tapi sbb voip pon buat hal xleyh nk topup jugak. adeh mcm2 masalah. naseb bek lah dpt diselesaikan semalam dgn bantuan rakan. smalam gosip ngan akak  a.k.a k.jang. 
padahal time tuh dah kol 11 kt msia. kesian die kena kacau ngan haha

dan antara gosip panas adalah seperti berikut.
seorang cousin perempuan saya telah selamat melangsungkan majlis pertunangan baru2 ini dan akan melangsungkan perkahwinan pada bulan enam ini.
seorang cousin yang paling rapat ngan keluarga saya akan melangsungkan perkahwinan pada 14 mac ini manakala keesokan harinya pulak cousin laki akan melangsungkan pertunangan dengan insan terchenta. 
waduh2..semua orang sebok bertunang berkahwin dah. n semua dekat2. ore kelate belako...haha

eh byk lak merapik.setakat ini itu sahaja laporan dari urban ritz, fukui, japan =p



 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting