Feb 3, 2010

penat la sgt~

7:51 PM
reactions 
asslamualaikum semua
annyongggggggggg =)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

alhamdulillah. pertama2 nya sebab 6 drpd 7 subject telah selamat ditempuhi. selamat tuh xsemestinya boleh jawab dgn jayanya hahaha tp alhamdulillah sbb dah berlalu masa tu. tinggal lagi 1 subject isnin nih. so kyukei la jap 4hari sebelum smbung perjuangan seterusnya.

skang mmg malas betol nk update blog. bukan xde ape y nk ditulis n kongsi. tapi maji malas gila. baca blog org je rajin. haiihhhh. apa nk cte ek? xde cte best kot. 

member2 sumer sibuk2 nk g blk msia, plan ryoko sana sini tapi aku satu apa pon tadak!
bukannye xmo p jalan2 mane2. kalo ikot hati nih nk je blk msia. rindu budak kecits. rindu keluarga.
tapi memikirkan keadaan y xberapa mengizinkan, maka terpaksa lah dibatalkan sahaja niat2 y sgt besar tu. 

arituh tgk kt keijiban tulis 31 march result kua. senior ckp pertengahan feb sensei akn kuarkan list nama y belum abes hantar repot. duuuhhh. so sebelum semua repot aku selesai, sebelum tau result final xm nih mmg xdak mood nk p mane2. risau2 kot2 sangkut kt mane2, selamat aku lagi 2 tahun kt cnie. kalo dpt scholar xpe lah. kalo xdpt? mane nk cekau? adeh.

utk xm kali ni, wajib lepas 2subject hisshu + 2subject gensen@sentaku + setelkan repot then br bleyh nek 4nen. kalo x...hye2bye2 la jwbnye. oh subject hisshu tuh adalah repeat paper. 1 subject 1nen n satu agi subject 2nen. aku skang 3nen. adoi lah. xpe2. berusaha selagi mampu. smpai td after exam duk borak2 lepak2 ngan dorg, masing2 dah siap buat nazar mcm2. kalo dpt nek 4nen nk buat itu nk buat ini. betapa cuaknye lah haiiii. hopefully everything will be oke.

g6 : pyuuuuuuuut~

2 ♥:

AMIEROZIANA on February 4, 2010 at 11:28 AM said...

buat molek2 harap2 takyah repeat paper....cepat leh balik msia......ni gambar masa kat um lu ek

cKyN WaN on February 4, 2010 at 2:37 PM said...

aah
ni gambar klas kt um dulu.

hopefully lepas la 2 subject penting tuh huhu

cuak n risau jugak sbenanye

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting