Nov 8, 2010

Uniqlo kini di MALAYSIA | tenangkan hati nak tinggalkan jepun?

4:13 PM
reactions 
dengar cerita uniqlo dah sampai kat malaysia. kurang sikit rasa rindu bila balik nanti. kalau rindu jepun nak g uniqlo lah. aci x? hahahaha mcm ape je kan? 

rasa macam baju 1st yang aku beli kat uniqlo kot after sampai jepun ni. abaikan aku kalau statement macam salah. tapi sweater 1st dari uniqlo kot. hahaha sorry ingatan tumpul yang amat! 3 tahun lepas mana nk ingat weyh! 

uniqlo dari rumah lama aku xde la jauh sangat. kalau tak xkn la aku nak rajin2 naik basikal pergi uniqlo kan. g uniqlo naik basikal weyh? cuba buat kat kl sana. naik basikal g uniqlo! hahaha penuh satu raga ngan plastik uniqlo.

uniqlo ni best bagi org y malas nk pilih byk2 jenis baju sebab dia ada macam2 kaler untuk setiap jenis. colourful! 12 warna LUNA. bukan luna maya ngan airiel peterpan tu. LUNA colour pencil lah. eh betul kan luna?

hujung minggu mesti uniqlo buat sale. so hujung minggu dulu selalu la jugak pergi serang uniqlo. kalau time bernasib baik boleh dapat baju 300 yen je! 500 yen pon boleh dapat! tak ke heaven! banyak inner utk musim sejuk aku beli kat uniqlo. beli baju utk adik beradik ms balik last year pon sumer uniqlo mari!!!!

aku jenis suka kumpul2 tag y ada pada baju tu. and tag uniqlo lah paling banyak kot. malu siot!! hahaha mana taknye, orang beli baju kat Jack, aku borong uniqlo. orang beli baju kat Right on, aku singgah uniqlo. orang beli baju forever21 pon aku nak jugak terjah uniqlo! tapi bila dah ada kedai uniqlo kat kl ni boleh lah aku bangga ek? ppfffttttt~

dah lama sangat ni tak g uniqlo. sebab dah pindah umah. beskal pon dah rosak. xkn nak g jalan kaki? maka aku tekan2 di hujung jari, minggu depan posmen sampai depan umah.eceh.

p/s  : nanti balik malaysia bolehlah jengah uniqlo ek.
p/p/s : update kat lab xde gambar nak lah nk selit2
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting