Oct 16, 2009

relax..relax...

11:26 AM
reactions 


salam semua =)
dan selamat sejahtera~
semalam panas sgt salam pon xbg kan haish~
tuh la org ckp, marah tu kan dtg dr syaitan..cuba bg salam ke mesti xrasa nk marah2 ke melenting ke

oh ya semalam saya mcm bengang n panas hati je kan~
so biasa lah kalau dah dlm mcm tu punya condition, nak berfikir ngan waras pon susah je..
mulalah buat something y kadang2 boleyh jadik sgt besar..haiiihhhh..nyah ko syaitan!
so today i want to apologize if i hurt someone`s feeling (tu pon kalau that someone tahu saye trase ngan dia kan) when i post something either in my blog or facebook last night..but trust me, im ok now. xmarah2 dah. xsakit2 hati dah. xterguris ke tercalar ke ape2 je lah....
cuma sedikit kesal atas apa y berlaku. wah gaya mcm ape je kan. mcm la besar sgt. tapi dlm keadaan smalam saya rasa ia sgt besar. rasa mcm "engat aku ni patung ke nk tolak sana sini"
oh sangat malu ok! bile balik je dr mkn eskem smalam n baca all those things y mcm ********* <-- aaaa isi sendiri ikot keperluan masing2. terduduk terkesima terpaku semua ada lah. adoi. susah la perempuan y mcm ni kan. so sensitive.

haiihhhh~xmo lah panas2 hati mcm ni lagi. sgt xsuke. sbb nanti mesti nk menangis kalo panas hati ke saket hati ke bengang ke. sbb saye dah berjanji tanak menangis. sgt penat laaaaa~ye saye tahu nmpak lemah kalo menangis tapi saye mmg ciptaan y sgt senang menangis kalo sorg2 ha ha xboleyh blah punye ayat! suke ati lah! tp smalam nye condition tuh, air mata pon tanak keluar sbb bengang giler laaa. tapi skang dah xbengang ha ha tapi kalau jumpa org2 itu rase nk cepuk sekali boleyh x? heshhhhh~

2 ♥:

si no 7 said...

cepuk skali je ke? org cepuk bertubi2... haha...

ckyn wan on October 23, 2009 at 12:07 AM said...

hahahaha
si no 7 kai~

tuh la engt mk cepuk byk kali
tapi sebab baek hati agi kan hak2

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting