Jul 1, 2012

how i spent my weekend #5

10:49 PM
reactions 
Assalamualaikum!

lagi sejam lebih je dah nak masuk hari isnin. weekend bakal berakhir kekeke. mcm ape je kan duk counting masa. 

so, how's your weekend guys?mine was perfect!!!!!!!!!!!!

al kesahnye, minggu lepas rs mcm stress smacam je keje. xto la nape rs exausted sgt2. rs mcm nak mencari ketenganan, lari dari kesibukan kerja, lari dr segalanya. time2 letih penat mcm tu la terasa nak berendam lam ofuro. kalo kat japan dulu time sejuk2 lah best masuk ofuro, atau pun lepas blk men snobod. berendam lepas tu mmg bestttttttttttt. smpai tertdo2 pon ado hak2. haaa kn dah lari topik.

so, lepas bercerita buat ayat sedih sket kat encik suami maka bermulalah penginapan kami satu hari satu malam di luar rumah!!!!!!!!!!!! kami menginap di hotel Seri Pasific. suke sangattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..the services were very3 good!! worth the price. encik suami x menyesal hehehe. i pon same lor. isteri dah belanje kan kah3

memang lepas kerja xbalik umah langsung. ngan baju persalinan apa sumer xde. memang cr pasal nk abeskan dwet gaji y baru masuk hahaha. tapi xleyh buat slalu la kang makan pasir la jwb nye.

lepas satu malam bersantai2 , pagi esoknya kami jalan2 di jalan tar. sebelum ni pernah pergi malam..memang hazab la kan penuh orang. nak bwk kete pon susah apa lagi nak parking.encik suami pernah ckp xnak dah pg situ tup2 haritu dia y ajak. aku apa lagi, layankan aje la kan. so haritu pagi2 hari lagi kami dah sampai kat jalan tar, memang nyaman sket la. xde orang ramai sangat.

sempat jugak la rembat macam2, konon2 shopping raya la tapi aku rasa baju segala bagai yang aku rembat xsempat raya kang aku dah rasmi hak2. 

then lepas kol 2 cmtu kami blah dari sana. tu pun lepas encik suami duk mengadu lenguh dah jalan2. time tu aku rs segar bugar lagi byk tenaga berlebihan . maklum la malam tidur katil empuk lalalala

harini pulak lepak2 umah je basuh, jemur n lipat baju. brunch nasik goreng kol 12 haha. bila nak jadik isteri mithali ni????*sigh~

petang tu kua hajatnye nak beli la brg dapur sket2. minyak, bawang sumer dah abes. pastu tetiba teringin la pulak pergi space U8. xpernah pergi. so dengan gigihnya la pergi. alang2 aku dah drive, encik suami suka la kan jadik co-pilot kat sebelah tu. tapi kecewa la pulak sebab bila sampai2 aje kat sana, x seperti yang aku harapkan. kosong sekosongnya. tapi banyak pulak kereta parking kat lua tu. maybe golongan belia muda remaja pergi main bowling kot... entah, kami x explore byk terus kua balik pergi giant.

sampai2 je giant baru lah boleh borong sket barang dapor. tapi, bukan sekadar bawang ngan minyak je bawak balik. ada barang yang lagi besaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar punya. x sabar nak tunggu masa merasmikan hak milik itu. :D

so, begitulah berakhirnya cuti hujung minggu kami. esok harap2 tak monday blues la hehehe

how about you guys? happy weekend? sharing is caring~lalala
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting