Mar 30, 2010

高かった~

11:38 AM
reactions 
td pegi sekolah buat medical check up...y sempat buat cuma 3 shj iaitu urine test, ujian tekanan darah n ujian mata. 

mcm biasa lah org y darah gemuruh mcm aku ni kena buat ujian tekanan darah tu 2x haha
1st time amek tekanan darah aku tgi sgt...so kena la buat ujian kedua. lepas relax2 sikit br la amek utk kali kedua. haha. ye..aku mmg jenis sng sgt nk dubdabdubdab pahtu tgn mulalah sejuk. haiihhh

pastu wt ujian mata..alhamdulillah mata aku masih sehat walafiat. berfungsi dgn sempurna lagi. dpt mata 1.5 ijou. hihihi

kepala mcm biol2 dah ni. dr kol 1 smalam x tdo2 lagi.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

oke nk cte lak psl percutian ke lapangan terbang kansai. pada pukul 4 am 29hb march, aku p hantar senior2 aku y nk blk msia for good. gerak kol 4 smpai sana kol 830. lepak2 smpai la dorg check in kol 1030 then ktorg pon balik la ke fukui blk. sedih la jugak kan senior2 y dah byk berbakti byk ilmu byk jasa ni dah nk blk. plus aku pon start rapat ngan dorg lagi2 y duk area sama ngan tpt tinggal aku since aku pindah cnie. iro2 hontouni arigatou gozaimashita! itsuka mata aimashoune~

on the way balik tuh aku tdo je keje nye. pahtu bleyh plak salji turun mencurah2. mereka menangisi pemergianmu. cewah hahaha poyo jap =p

aaaa tanak ckp byk...layan la gamba. kebanyakan gamba ni pon dah ade kt facebook ak.

nuar

atan

beratur utk check in

dugong 








 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting