Oct 16, 2011

DR FISH!

10:52 PM
reactions 
hye guys....



semalam join housemate n da gang jalan2 kat night market,batu feringhi(?). ni kali kedua aku p sana. mcm sebelum ni kami jalan2 cuci mata sahaja hehehe.

oh sebelum tu kami makan kat kedai kapitan. malinni(?) chikennnnn

pija n syifa

me n adilah
pastu masa on the way nak balik  ke kete,pakcik kat spa tepi jalan offer kami. foot spa(?) ,rendam kaki lam air bagi ikan makan. rm2 per 15min beb. sape xnak kan.so kami join je laaaa.

mula2 kena basuh kaki dulu. kang mati pulak ikan2 tu kalau x basuh kaki. lingkup kedai dorang sape nak tanggung? hahaha

pastu mula2nak rendam kaki amatlah azab! geli gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. dah la aku ni penggeli. eceh. mau taknye kami duk pakat meraung lam kedai tu. hahaha memang xmakan saman btol.

tapi lama2 beranikan diri jugak menahan kegelian. seronok pulak tengok ikan yang rakus makan segala kuman kat kaki aku. nampak sangat kaki kotor hak2. so sape2 yang nak mencuba silalah. seronokkkkkk


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting