Dec 2, 2011

Away from Penang...

1:08 AM
reactions 
Assalamualaikum semua. Dah berkurun kan aku tak berceloteh kat sini. dah hilang suara gamaknya. Banyak yang aku nak kongsi kat sini tapi dah tak tersusun. banyak sangat yang aku langkau. smpai taktau nak mulakan dari mana dah. 

so aku buat summary je boleh? hehehehe

Sebenarnya aku bukan lagi tinggal di Penang. Belum sempat aku ingin bercerita kehidupanku di pulau sana, kini aku dah beralih arah. sungguh cepat masa berlalu. Sekarang ni aku bersama suami kat shah alam. what? what? what? suami????

hihihihi yes.yes and yes korang. im married.7 november. tarikh keramat aku bergelar isteri kepada suami tercinta. tu la korang, sape suruh x follow belog kawen aku hahahaha. tuuuuuuuuuuuuuuuu ada kat tepi hehehe

ok. now aku  tengah carik kerja kat shah alam la pulak. 25hb lepas my last day kat kobe. sobs, sedih tau nak tinggal rakan satu department. nak tinggalkan team y sempoi. ish, sedih la pulakkk :( will miss u guysssss. eh takleh lebih2 nanti suami jeles hehe. sebab department aku tu dimonopoli oleh kaum adam je hehe

haihhhhh rindu betul nak membebel lam belog ni. tapi buat masa sekarang kenot la.sebab aku menumpang teduh kat umah abag ipar ni. sementara umah kami boleh didiami sepenuhnya. sekarang sibuk angkut2 barang, nak carik keperluan sebab rumah kami tu betul2 kosong.

jap2, ke aku sepatutnya cerita pasal umah lam belog lagi satu? hahahahahahahahaha. see? kan da susah sekarang sebab ada banyak belog. dulu sibuk merapu kat situ buat persiaan kawen, now dah kawen nak merapu ape lak? hmmmm xpe2, nama pun stepbystep , so akan berterusan sehinggalah step yang terakhir insyaAllah.

ok lah, nak temankan suami tidur lak. actually, aku tak ngantuk sangat sebab dah 2x tidur harini. bosan beb duk kat umah xde apa nak buat. cmne nak jadik surirumah sepenuh masa ni haha

till we meet again. tataaaaaaaaaaaaa.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting