Jun 11, 2013

Bila rasa diri hebat...

6:50 PM
reactions 

Mulalah fikiran jadi sempit.

Alkesahnye, suatu hari semasa jalan2....
Tiba-tiba datanglah kereta sport meluncur laju, of course la kat lane laju. Nak menang je kejenye. Ok la fine, bagi la jalan. Nak sangat hambek lah ek.

Tiba di satu traffic lights,  kelihatan kereta tadi berada di tengah2 between 2 kereta. Intai jalan jap. Eh, jalan 2 lane je. yang dia p duk kat tengah2 tu nape?

Bila lampu da hijau, tengok kat lane kanan kereta kancil. Ngan kancil pun xnak kalah ek?

Xsempat nak tengok melayu ke x, kalau x dah boleh cakap melayu mudah lupa. Tapi itu x penting sebab bukan nak ckp psl melayu ke, cina ke, india ke...tapi ini soalnya MANUSIA MUDAH LUPA!

tetiba emo kan hak2

K bai!

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting