Sep 28, 2010

korang layan cte ape skang ek?

4:05 PM
reactions 
sekarang ni aku ngah layan cerita king of baking, kim tak  gu. yes! korean drama. sape suh tonton tak bagi aku login walaupun dah register 3x kan. walaupun aku ni duk jepun tapi minat terhadap korea tak pernah padam haha. ni drama yang aku tengok after cte bad guy. sobs, sedih hero pujaan mati la pulak.

semalam aku layan cte king of baking sampai kol 1 la jugak. start tgk br 2 3 hari lepas. memang dah tawan hati la walaupun tak macam bad guy tawan hati aku. hero pun ala-ala muka remaja gitu.ish tak best betul.

cte melayu pulak aku layan janji kekasih. sekarang ni syurgamu ramadhan dah abes. so ade sape2 nk bagitau cter best tak kat aku? bosan la duk umah. tapi adamaya still paling best la kan. haha

cte jepun? ermmm..last drama y aku tgk ialah yamato nadeshiko 7 henka. best la jugak. pastu aku tengok trumbling halfway. hehehe 

cte omputih? haaaa cte omputih yang aku tgk last ialah masa blk msia aritu. STEP UP 3. huwoooo best2. 
mamat ni comel gilaaaaaaaaaaa dalam cte tu!

haaaa cte ape lagi korang nk? sumer aku dah bg tajuk nih. now ur turn pulak okay~
sape ade cadangan cte2 menarik dan best. tak kesah la melayu, jepun, korea, omputih..mane2 aku layan janji meletup gitu!


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting