Apr 25, 2011

letih kaki la weyhhhh!

4:18 PM
reactions 
assalamualaikum semua! ada rindu aku x? xrindu sudah! aku pon xrindu korang hak2.

ok ini quick update je. gatal2 tangan dah nak menekan2 keyboard ni haaaa. so far aku sehat walafiat. segala isi badan dah hilang 2kg. xtau mana pergi. toilet kot haha. pastu  sekarang ni hari2 blaja kereta. tapi yang agak susahnya, belajar kat tempat lain tapi test nanti kat tempat lain. litar y nak test tu baru pergi 3x. cmno nak ingat ni? haiya. xto lah. aku berdoa segalanya dipermudahkan. amin

dengar ceritanya barang kontena dah smpai kat pelabuhan. sekarng ni just tunggu masa untuk barang tu dihantar ke rumah akak aku je. then boleh la aku p amek pastu cabut g penang. Ya Allah permudahkan lah segalanya. dengan rumah yang entah ke mana ni. kesian kat bakal housemate aku tuh terkial2 mencari rumah. aku jauh ni xmampu nk tolong. nanti aku belanja kamu2 ye hehehe

pastu ngah nak cari homestay nih. yela, satu rombongan ni nak ke penang. kena la cari tempat tinggal utk family. pening2.

ape lagi nk update? tu je lah. oh ye, aritu g interview kat perodua. cmne org y xkenal kereta nak keje kat company buat kereta? hahaha. mmg xde harapan lah/.time interview pon emosi terlebih smpai nak menitik air mata. cmno tu? hak2

ok tu je. nanti update later k?
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting