Apr 5, 2011

saya makin cun! <-- lempang sket boleh?

3:38 PM
reactions 
arini pun masih lagi belajar kereta. pusing2 sket je untuk bina keyakinan, hilangkan stress haha. dah boleh relax2 sket pegang stereng tu. kalo x , mcm xnk lepas nk bwk blk rumah je gayanya.

dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! harini dah x mati kat traffic light! tapi ada la sket batuk2 kecil dari kereta. haha. fuhhh! esok katanya nak ajar naik bukit. mati la i. n mati la kereta itu trauma lagi haha

ok dah abes update psl kereta. update psl diri snirik lak berat badan menten. makin cun. tetap berseri! hahaha. macam mintak pelempang free je kan. berat badan samaada menaik atau menten. kalo turun xtau lah. bayangkan la, dah bape hari berturut2 ni makan nasik lemak je as bfast! huihhh. lemak tu bukannye nk sket2. banyak lak. ngan minyak nye. bukan sambal  bilis. tapi bilis masak minyak. adeh. abes tu, xkn xphm2 lagi kenapa jerawat naik mencanak2? eh ada ek mencanak? sukati aku je main bedal sesedap oren hak2

kat rumah aku y berkuasa pegang remote kalo abah n ma xde. channel ape lagi kalo bukan axn. csi, house. ulang pon ulang lah janji aku puas hati hak2. tapi skali skale layan jugak la join ma n adik aku tgk cte kejora dan bintang. haiihhh xpaham jugak ni. cte indonesia tetap di hati mereka. typical mak2 kat malaysia? hehe

ok next? xde dah. nak letak gambo masa dorg sambut aku ramai2 kt airport aritu tapi xleyh nk donlod lak gambar dr facebook. next time la.

oooh yaaa, sy jugak membusykan diri dengan sedikit persiapan di StepbyStep. nak tahu apakah itu silalah terjah ok?

dah, nak balik pulak. petang2 ni gaya macam nak hujan mati la i bwk motor je ni. merempit sat.
chow cincau!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting