Apr 4, 2011

trauma traffic light. sighhh

3:29 PM
reactions 
Okay. after rehat sekejap kat rumah ni n now i'm back on track. Alhamdulillah berjaya renew lesen L y buat tahun 2009. tinggal bape bulan je lagi nak cukup 2 tahun. so skang start belajar kereta balik. hoiiihhhhhhh lenguh kaki satu malam tekan2 minyak. eh tekan xlenguh. nk jaga tu lenguh. adeh cmno ni. 

semalam belajar sejam.mati enjin kat traffic light. adoiiii. trauma la cmni. pastu arini blaja jalan jauh sket. byk2 berhenti kat simpang sumer, xnk lak die mati. tapi bila betul2 nak sampai kat ofis tu, kat trafic light smalam, lagi skalik dia mati. cmno tu? aku ke kereta y trauma ni? haha

ngan tukang ajarnye yang potpet mulut xberhenti. sesuai la ngan aku ni kan. sama naik la jadiknye. wakakaka. tapi ok la kot sebab abah ckp smalam nanti test ngan jpj pon dorg banyak ckp gak so as a renshu, aku terima ngan hati terbuka. walaupun mula2 tu rasa xleyh nk fokus. tapi Alhamdulillah arini dah boleh sandar sket hak2

gila kelakar mcm ni. aiseyyyy.  esok ade lagi. wish me luck. jgn bagi mati kat traffic light. kalau mati gak, kompem kereta y trauma! hahahaha sebab smalam dia kena hon ngan kete belakang. =P
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting