Sep 5, 2011

alahai cuti 11 hari dah habes!

10:27 PM
reactions 
aku xtau kenapa tajuk post aku selalu macam ayat. bukan tajuk. xreti la weyh. orang lain nya tajuk post sumer cool2 buat semua orang terus click bila terpandang. tapi aku nye post mesti orang fikir 10x dulu baru click.xpun jeling sebelah mata je hak2.ok watever! taknakbaca sudah

cemana raya korang? banyak x habes duit raya? haaa kenapa aku tanya abes, sebabnya kan kedah besar2 ni,dah keje mana ada orang nak bagi duit raya dah. dah besar2 ni kena la pulak bagi duit raya kat orang kan. samala ngan aku.

seminggu sebelum raya kelam kabut tukar duit raya.isi2 dalam angpau. men redah je baper keping sebab sepupu sepapat ramai sangat. anak buah ada 2org je. so sediakan jela. nasib baik lebih haha. boleh aku guna lepas ni.

tema raya tahun ni ialah warna merah makngah!

taraaaaaaaaaaaa!

ada jugak warna pink2 haha

adik beradik seibu-sebapa

petang sket tukar tudung sebab rimas pakai belit2 hak2

Akhir kata, selamat hari raya semua!

P/s : nampak tgi kan pakai baju raya belang menegak.ngeh3
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting