Oct 10, 2012

JANGAN JADI BODOH!

9:02 PM
reactions 
Assalamualaikum...

ops2. sebelum apa2 sila bertenang, beristighfar banyak2..ramai yang terkejut kang baca tajuk dah pengsan mati la aku hak2..


alkesahnye pagi tadi, ada la lalu kat jalan simpang tiga..kat mana tu xperlu la aku gtau kang xpasal2 ada orang datang cari kan..huish mintak dijauhkan....

ok kat simpang tiga ni, memang agak sibuk la sebab kiri kanan orang semua nak masuk keluar, lagi2 time nak pergi kerja..haruslah sibuk...

pastu, dekat dengan parking kereta.. mungkin la kapasiti tak mencukupi , ada la kereta yang tuannya tak fikir panjang parking betul2 kat selekoh nak keluar. baik sebelah kiri mahupun sebelah kanan. jadiknya tinggal satu ruang yang cukup untuk satu kereta je lalu. tu pun terpaksa menyempit2..memang pagi2 bikin orang panas la kan.

tapi yang paling menariknya, kat salah sebuah kereta tu diconteng besar-besaran. dengan marker warna hitam. kereta pulak putih. permanent ke x wallahuallam.. nak tau tulis apa?

JANGAN JADI BODOH.
INI BUKAN TEMPAT PARKING KERETA.
FAHAM !!

HAHAHAHAHAHA. Memang padanlah dengan muka. saper suruh pergi cari kerja nak susahkan orang. cuba la fikir sikit. orang double parking bangun lambat tu pun kira boleh lagi la nak menahan sabar, nipis2 kulit bawang. kang dah xpasal2 kena conteng.. nak kesian pun , xdatang rasa kesian tu sebab buat kerja x fikir dulu. alahai manusia zaman sekarang...
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting