May 31, 2013

Sensitive much?

1:23 AM
reactions 

Assalamualaikum!

Suatu hari masa pergi hospital umra sebab nak check damia.

Pungpang2 cter2 ngan doktor keadaan damia yang selsema, hidung tersumbat, cter pasal kws umah y ada construction bla3....

Tiba-tiba....

*cewah tiba2 pulak kan. Mcm tulis karangan time sekolah pulak bila smpai tang saspen tu hak2

Ok2, tiba doktor tanya aku cmni

"Awak ni jenis sensitive ke?"

"NO! "

Cepat2 aku jwb tau hahaha. Sbb aku ingat doktor assumed anak aku ikut genetic ak y sensitive so senang nk dpt penyakit. Ak jwb la gtu sbb ak ni jenis susah sket nak sakit demam tp kalau da kena sakit, lama la melaratnye. Gituuuuu.

Pastu doktor diam jap then smbung...

"No, sensitive y mcm ni. Contohnya kalau masuk lam sebuah bilik,  ada org y tgh marah so you da boleh rasa aura kemarahan tu"

Aku terdiam. Pandang suami. Suami pun terdiam, pandang aku balik.

"Erm, im not sure.. kadang2 kot"

"The way you hold your baby, nampak mcm you jenis sensitive"

"Really?"

Hahahahahahahaha

Gelak dalam hati tapi xtau gelak maksudkan apa sebenarnya. Hak2

Am I?

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting