May 20, 2010

jiwa rock kapak beb~

10:27 AM
reactions 
tengok la masyarakat sekarang (aku la tu) punya bahasa. cantik betul kan. haha. ok kidding~
kalau orang tanya aku lagu jenis yang macam mana aku suka dengar memang aku tak tahu nak jawab. balada? ok tu je aku tahu. yang mana lagi kategori yang dipertandingkan dalam mana-mana anugerah whutsoeva tu memang aku x tahu!loser~ 

tapi satu je yang aku boleh beritahu iaitu aku sangat suka dengar lagu rock kapak. seriously! maybe sebab pengaruh daripada abang aku masa aku kecik. kalau kamu semua kecik2 dah dengar lagu linkin park, backstreet boys,westlife (tu je aku tau) ke apa lagi nama band mat saleh yang glamour tika dahulu sampai english kamu power, aku pula dengar lagu rock kapak. jangan tanya aku nama kumpulan @ penyanyi@ tajuk lagu sebab aku x hafal haha. aku hanya tahu bila sesuatu lagu dimainkan dan jerit " oh lagu ni, aku tahu" tapi still tidak mampu nyanyi sampai habis. ok aku sangat lemah nk ingat lirik lagu.T_T

dari kecik dah biasa dengan abang aku yang suka beli @ pinjam kaset kemudian aku lah yang kena tekan butang "play" dan "stop" semasa abang aku salin lagu2 rock kapak dalam buku log tebal. bila abang aku pergi asrama terlupa bawak buku, maka aku la yang ke hulu ke hilir bawa buku pergi sekolah rendah nyanyi2 dalam kelas. oh sangat kelakar!

tetiba teringat senior2 aku yang gila rock kapak. asal tumpang kereta diorang je nak pergi mana mesti ada lagu rock kapak. nak pulak mereka yang satu kepala. maka menyanyilah kami menggegarkan dunia.natsukashi~

dan aku seperti biasa perlu ada lirik untuk menyanyi ahaha.

oh.nasib baik si dia juga suka lagu rock kapak macam aku. nanti naik mini comel nyanyi lagu rock kapak sama-sama eh. comel tak kami? hahaha (o^_^o)

8 ♥:

~thirasaufee~ on May 20, 2010 at 11:23 AM said...

hahaha gedik gila..
menyampah aku dgr lagu rock kapak korang dlm keta mini tu.. duk ulang hat tuuu ja hahaha

cKyN WaN on May 20, 2010 at 12:45 PM said...

oh ade org menyampah upanya haha awat x habaq awai2.kalo x kite dga lagu big bang sama2.tp kena donlod dulu la hahaha

nua on May 20, 2010 at 11:35 PM said...

uik.. bes bukan.. nk2 klo si empunya blog nih nyanyi.. hahaha..

ckyn said...

haha perli ke ape. tau la xpernah apal lirik haha

jaja2901 on May 23, 2010 at 11:53 AM said...

alalalal..sweetnye ckyn n nua~~~

cKyN WaN on May 23, 2010 at 3:13 PM said...

*blushing*
(^_~)

alex turner ngan lady jaja pon sweet jugak ahaha

jaja2901 on May 25, 2010 at 4:32 PM said...

correction:bkn alex turner..zac efron

cKyN WaN on May 25, 2010 at 7:15 PM said...

adeh.zac efron pulak ke?
jap nk g google sape zac efron hahaa

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting