Aug 1, 2010

orang bagi aku amek la, ape susah?

10:32 PM
reactions 
assalamualaikum =)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ok, mata dah mengantuk. enough for today. nanti bangun subuh kita baca lagi sekalik ok. ok sekarang nak share pulak award yang orang bagi nih. pastu ade syarat2 pulak seperti di bawah.









1. Thank and link the person that gave you the award
  • terima kasih buat saudara cikun kerana memberi award kepada  saya
2. pass this award onto 15 bloggers you`ve recently discoverd and think are fantastic
  • tanak guna award ni bleh tak? nak guna award yang aku buat sendiri. maybe x chantek sangat sebab aku edit gamba n tambah tulisan je hihihi tapi gamba tuh aku y tangkap sendiri okeh =P



3. contact the owner and let them know They`ve won the award


    senarai penerima award dari ckynwan
and frens yang ada belog.

4. state 5 things about your self
  • seorang perempuan
  • suka makan lobak merah 
  • tak makan pedas
  • masih lagi belajar
  • xde lesen memandu

5. speech by the winner

  • this is my 1st time dapat award so rasa teruja sket haha.

4 ♥:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin on August 2, 2010 at 1:08 AM said...

hahaha.tq bagi aku award.

cKyN WaN on August 2, 2010 at 3:27 AM said...

sama-sama =)

ザ-sylver-shooter on August 2, 2010 at 12:20 PM said...

hik hik

domo-domo..
kene blanje rasa sayang nih..

cKyN WaN on August 2, 2010 at 5:59 PM said...

haha mai la cni blanje kekeke

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting