May 15, 2011

OH MY PRADA.....

10:06 PM
reactions 
pagi tadi bangun dengan mata basah. why? sebab malam tadi mimpi kena marah ngan bos. why? sebab dia bagi kerja teruk2 n x dpt buat. betapa dahsyat nye aku fikir pasal this job. my current job. my boss. *sigh*

last friday, masuk line join project team kat satu mesin ni. pastu ada sorang mamat ni gtau serba sedikit perkara yang aku patut tahu. at first macam ok lagi. then, aku pergi belakang mesin. bahagian yang guna plc tu. dia bukak bhg yang ada main power jugak tu. wayar berselirat sana sini. biru, merah. full! kotak tu 4 times bigger than me!! pengsan!

nak masuk tadika balik aci x? uhuk2.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting