May 25, 2011

nak balik jepun boleh tak?

11:05 PM
reactions 
after dah start keje ni, dah rasa macam mana perasaan hari 1st day kerja yang xtau apa2, pastu dapat lak bos yang memang nak tgk ko nye doryoku(usaha) snirik utk start kenal everything, plus masuk lam suasana kerja yang kalau x tanya u will get nothing. and semua tu buat ko stress! kuang3.

eh apa kaitan ngan tajuk? i dunno. miss japan really much! lagi2 after trauma butik inangsari . xpernah la pulak aku kena mcm tu masa kat jepun dulu. kecewa!

pastu culture shock ngan penang`s traffic, how people in penang drive  boleh buat sakit jantung. macam mana orang yang baru dpt lesen mcm aku ni nk try bwk kete? ahahaha. pastu rumah pulak dikelilingi foreigner je! dah la lately byk pulak kes proses2 dadah lam rumah lam berita. pastu nampak notis amaran kat keijiban tulis byk kes pecah masuk la. uhuuuuuuuuuuuu. mcm mana aku x rindu jepun? ceh dan2 je kan alasan nk lari dr realiti. hak2. mcm la kat jepun dulu x pernah dpt ancaman dr org jepun.

kenapa ek aku rindu jepun? apa la y ada kt jepun y xde kat malaysia ni agaknye ek.

yosh! mari kita bersemangat menempuh hari esok! *tiba2
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting