Dec 25, 2011

surirumah sepenuh masa

12:30 PM
reactions 
Assalamualaikum.

harini hari minggu hari berehat di rumah sebab tengah miskin papa kedana haha. cannot go anywhere. so abeskan weekend kat umah dengan suami tercinta sahaja.

pagi tadi bfast suami masakkan. lunch pon suami masakkan, oh bahagianya :P suami saya bagus tau, suka tolong saya di dapur hehe

ok, sekarang masih lagi surirumah spenuh masa. pergi interview di sana sini tapi masih lagi belum ada rezeki. dan minggu depan adalah penentu segalanya. kalau dapat kerja kat i**c tu bagus lah, kalau xdapat pun ada benda y perlukan keputusan segera jeng3.

minggu lepas pergi times square ngan BFF. jalan2 pusing times square teman makcik comel tu beli barang2 sket utk wedding dia. hehehe lagi sebulan je kan mek. nebes tak hahahaha. aku doakan semua berjalan dengan lancarnya.

oh ya, semalam try cash out duit nuffnang. so tunggu je la masa sampai cek kat umah kekeke. n now sekarang dah xde duit kat situ. alaaaaaa nk kena berusaha lebih la pasni dap[pat duit banyak2 ngan nuffnang hahaha

ok dah abes melalut nak pegi makan lunch y super duper sedap suami masakkan. babai!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting