Dec 6, 2011

masuk umah baru yeay!

6:31 PM
reactions 
hai hai hai

hmmmm arini nk cte psl apa ek. rasa rindu gila blogging. sangat2. dulu kat nihon(jepun) semangat la jugak blogging smbil buat duit ngan nuffnang. skang mcm hampeh. malasnyeeeeeeeeeeeeee. erm actually keadaan x mengizinkan. maklumla duk umah org ni xleyh nk bebaskan diri sgt. nanti apa org ckp kannnnnnnnnnnnnnn. saya kan isteri solehah ehem3 hihihi

okay......................

masih lagi sibuk2 ngan urusan umah baru. umah sewa je dulu ni sebelum beli umah snirik kan. ehem3.
semalam pergi interview kat jvc manufacturing.position RnD electrical engineer. sebelum interview ada test electrical and software. hmmm aku dah cuba buat y aku mampu. untuk interview lak aku cuba jadi diri aku. bak kata org jawab je lah y mana terlintas kannnnnn. hahaha

alamak, kalo ada org google pasal interview nanti jumpa blog aku cmne? aduhai abeslah terbongkar segalanya. xpelik pon kan sebab aku pon google kot2 la ada prg pernah g interview ngan jvc manufacturing, kot2 la gtau test apa yang kua kan. so aku sedikit sebanyak membantu dorng gak kan hehehehe. ok watever!

then pagi ni berita mengejutkan. dapat emel utk interview kat kl lak. br apply semalam. xsangka dia panggil pulak. ramai y apply . alhamdulillah. rezeki kan. mmg la belum tentu dpt tp kadang2 bukan senang nak dipanggil interview kan. alhamdulillah. apa2  pon kena bincang ngan encik suami dulu. ahaks!

skang duk packing2 utk g umah br malam ni. ohhhhhhhhhhhhhhh!

ok, till then. will keep you updated hehe


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting