Dec 8, 2011

kenapa aku tak rasa ianya cool ponnnn!!

10:36 PM
reactions 
hai guys n girls sekalian!!!!!!!!!!!!!

fuh lega akhirnya dapat jugak internet. satu hari suntuk duk try masuk guna digi b.band xdapat2 kat lappy hubby  nih. kompite aku dah xleyh bukak sebab akunye transformer meletopppppppppppp!!! dush2

semalam aku malas nak fikir panjang, masa nak pakai iron dr jepun tu main taruk je kat extension jepun. bia jap. sekali BOMMMM!!! meletup berasap2. naseb baik x kuar api ke apa. n now xleyh pakai dah nak kena beli transformer baru tp duit kena kibishi skettttttttttttttttttttttttt. T_T

ok. berbalik kepada tajuk. last weekend, aku dating ngan hubby g tengok wayang cte PUSS IN BOOTS. ok cte sangat2 la best n kelakar. ktorg memang gelaka x hengat dunia lah. lagi2 pasal "ooo cat " tu. mmg menghidupkan suasana betol. balik2 je terus ktorg google carik kucing tu kat youtube.

eh dah lari tajuk. sbenanya nk cte pasal  benda lain. cmni, masa ktorg beratur nak beli tiket tu. kat depan ktorg ni ada la sorang mamat. ngah cakap2 sorang2 la pulak. pastu aku intai2 rupanya kat telinga dia ada handsfree. ok fine. tapi  bila tengok kat tangan dia terus aku rasa nak pitam. mana taknye sedikit punya gabak la handset kan. bukan nak kutuk sebab handset tu mmg y latest punya. trend zaman skang mcm ipad tuh! tp mcm bukan ipad sebab mcm kecik sket dr ipad. tp kompem lagi besar dr iphone. kalau letak kat telinga mmg kena gelak kaw2 aku rasa. so mamat tu duk pegang letak atas tapak tangan. tak rasa menyusahkan ke pakai phone besar2 ni ek. rasa macho ke ek pakai phone mcm tu? haha ke aku y jeles sebab xde? :P

p/s: encik suami, belikan satu!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting