Dec 21, 2011

aduhai anak mudaaaaa

11:06 PM
reactions 
assalamualaikum semua. wah lama bebenor dah aku x mencoret2 kat sini. tapi harini nekad gila nk menconteng kat sini disebabkan satu peristiwaaaaaaa. panas betol lah hati ni . meh sini nk cte.

alkesahnye mcm ni. harini aku ade 2nd interview kat satu company ni. so kena la naik public transport sebab xde kete kan. lesen dah ada. dah boleh bwk sket2 hehehe. ok, berbalik ke cte harini. masa perjalanan balik naik komuter dari stesen kl central, aku x masuk ladies coach sebab dah penuh. so aku masuk la coach sebelah. means bercampur2 la kan.

and ada one group anak2 muda ni..lelaki...erm anak muda mcm umor bape takut korang xleyh nk agak lak. to be specific, budak sekolah y xlepas spm pon lagi. cmne aku tahu, sebab aku dengar drpd dorg duk borak2 tu la. bukan aku tumpang saje nk dengar2, tapi.....

haaaa sini la ctenye. dorang ni aku xtau la cikgu x ajar ke kt skolah ke cmne. boleh pulak dorg wt gerabak komuter tu mcm  mak bapak dorg y beli. dorg tu bayar tambang je  kot, kongsi ngan org len so agak2 la sket. memula tu start ngan sesi borak2 yang maha hebat. bergema2 satu gerabak. dah la kebetulan gerabak tu majoritynye pakcik2 n makcik2 tua (kecuali aku hehe) . dorg borak x hengat dunia gelak mcm hantu ( haaa kan dah kua bhs x sopan aku ) . ms ni aku rs sumer org dah panas dah tapi bdak2 zaman skang nk ke terima teguran kan. lepas tu boleh pulak one of them bukak lagu kuat2. lagu apa aku x engat dah. pastu sorg lak wt lagak mcm konon2 ikot org y men drum lam lagu tu. ala2 jamming bagai, hentak2 kaki. wallaweyhhhhh nak jamming bagai pegi la studio.

pastu ckp2 gelak2 langsung xhormat org sekeliling. dah la naik public transport, jaga la manner tu sket. kalo kt umah korang lantak la kan. ade org nk kesah ke. tp masalahnye ni tempat awam. jaga2 la sket. haihhhhh sabor aje la. aku ni menahan je panas. kalo ikot brutal nk je bangun bagi sedas sorg2 tapi masalahnye aku ni x brutal hak2. kang x psl2 naik lebam muka aku y xbrape nk cun ni hak2.

if one of you (anak2 muda tadi) terbaca sini, please lahhhhhhh. beringat la sikit. jangan nak buat ikut sesedap hati je kt tempat awam cmtu. semua org pon bayar sama mcm korang. so berpada2 lah sket.

ok dah lepas segala. harap2 xjumpa lagi lepas ni. tu x cmpur lagi ngan sorg pakcik y aku xtau konpius ngan diri snirik ke apa, dah nama ladies coach nak masuk jugakkkkkk. haiyaaaa. 

ok dah. nk tdoq. oyasumikkkkkkkk


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting