Dec 4, 2009

harini saya gembiraaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

5:35 PM
reactions 

assalamualaikum =)
annyong haseyo~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


semenjak dua menjak ni nampaknya post saya semua berbaur ke-emo-an...
haiihhhh...hidup saya ni byk masalah sgt ke?
td bila kak ug tanya sama ada saya ok ke x, br saya perasan.
saya sepatotnya tulis yang gembira2 jugak
sbb nanti family saya risau!

oke harini saya mahu gtau saya gembira!
sgt2 gembira!

selepas belek2 bukak2 nota
tanya2 member
td dengan semangat bersungguh jishin xbrape manman...
saya dengan yakinnya mahu pergi hantar repot kawasaki sensei
sbb dah p jumpa 3x..kena reject >.<
mmg patot pon sbb sensei tanye soklan saya xleyh jwb sbb saya xphm

jikan y dibenarkan hanyalah dr pukul 4-6
so saya pegi la kol 4 lebih2 menghampiri kol 5..
sensei xde. kata hondo sensei die p keluar ntah ke mana
maka saya berdiri lah di ctu 15 min tapi sensei tetap tidak dtg.
then saya pegi minum2 air kt jidouhanbaiki tuh..
dlm kol 540 saya p kt bilik sensei..ada 3 org groupmate saya sedang menunggu
rupanya sensei masih belum pulang ke sarang

tup2 sensei muncul tapi boleyh pulak die g borak ngan bdak2 kenkyu die..psl kekkonshiki ntah ape2 lah lagi...berdiri lah kami di tepi tuh mcm tunggul kayu pulak. jam dah nk kol 6 nih sensei!
kemudian br lah sensei msk blk then dorg semua dipanggil sorg semi sorg...
saya menunggu kt lua bilik. 1st person y msk keluar ngan muka hampa. tp sensei baik suh pk kt lua tuh nanti sensei panggil blk.
then 2nd one msk lak. agak lama sedikit. tetapi tetap keluar ngan muka hampa. nampaknya ada part y perlu diperbetulkan. tgn saya toksah cte la. sejuk mcm letak lam ais...padahal dlm tuh panas sbb sensei pasang heater.
kemudian giliran saya. dupdapdupdap
saya terang2 balik soklan y sensei tanye sblom nih. even smpai 1 part saya blur sbb sensei sebut sokudo instead of kaitensu. wpon due2 tuh adalah benda sama.
dan saya menjawab dgn tenang ha ha ha konon2
kemudian sensei berpuas hati lalu mengambil repot sayaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
dgn muka y lega " sensei, arigatou gozaimasu!"
sensei pon terkejut tgk reaction saya lalu tersenyum dgn sgt menawan hahahahahaha
akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~terima kaseh sensei hehe
dan saya kena belanja someone drink bar nih =P

4 ♥:

catcher13 on December 4, 2009 at 7:02 PM said...

omedetouuup..nk blanje kte ke??time kasih2=P

cKyN WaN on December 4, 2009 at 8:33 PM said...

boleyh2
kalo kak linda meh cnie bukan stakat drink bar je
dgn bar2 tuh saye blanje hahahahahaha

AMIEROZIANA on December 7, 2009 at 9:36 AM said...

ya la takyah sedih2....benda remeh2 tu takyah pk sangat.......buat bodo jek....kalu tensi2 tengo gambar anas mesti hilangnya....

cKyN WaN on December 8, 2009 at 10:24 PM said...

hehe betol3...hari2 tgk gamba anas y comel =)

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting