Dec 20, 2009

org kampung oomiya melawat bandar kentoku ha ha

9:48 AM
reactions 
selamat pagiiiiiiiiiiii =) <-- after berguling2 wif bunboo slame berjam2 haha

oh harini nak cte pasal cuti hujung mgu saya y menarik.
pada pagi sabtu jam 430 pagi saya terjaga sbb tdo y xbrape lena. lenkali nk tdo tutup la dulu winamp tuh. bising oke. kan dah taley tdo.pdn muka snirik kan. so 430 gurai tuh saya bgn tdo mandi kemas bilik ting tong ting tong smpai la kol 12 malam td br terlena balik. amacam? terpegun x? hahaha

oke2 tanak cte y tuh. nk cte psl hari sabtu y best.
smalam hari sabtu. oke. ada la rakyat dr oomiya dtg ke bandar kentoku nih. sanggup jalan kaki meredah yuki bersama cahaya paparazi kilat tuh. sbb nk revenge katanya. konon2 nk lawan bdak2 kentoku lah. ha ha ha mimpi je la oke =P xde lah tipu je. disebabkan kt sbelah umah saya nih ada kouen @ taman maka kami decide nk g men yuki kt ctu lak. wpon pada mulanya tuh cuaca xbrape mengizinkan. lebat betol turunnye. kilat guruh petir xtawu berapa kali dah.

tapi sebab bosan sgt kan, maka pegi lah jugak.



dorg ngah bincang nih nk buat besar mana haha


proses berjalan lancar~
saya bukan curi tulang oke. tapi ngah betulkan kamera bersama tripodnye. smangat sgt smpai bwk tripod bagai =)


tadaaaa~part 2 yukidaruma sudah siap


oke. jom angkat.


ni la proses y agak lama jugak sbb nya benda alah tuh sgt berat gile oke. nak angkat 3 org mcm tuh mmg xlarat sgt2. pk punya pk, last dpt jugak. angkat berperingkat. maxodnye sorg kena jadik alas kejap letak atas paha pahtu br angkt letak kt atas bdn die tuh. nk tau sape jadik alas? aku T_T berat gileeeeeeeeee. nk patah paha aku lah. tapi worth jugak sbb berjaya angkt hehe

haaaaaaa~da selesai part2.


oke nih da nmpak sket2 bayangan yukidaruma @ snowman nih


dah siap make up!abaikan daun2 penyakit kurap quyum tuh haha







ii ko da yo ne~ hehehe


time nih yuki dah sgt lebat gile. gamble je biar camera tuh kejap sbb nk amek gamba semua org ada.


heeeeeeee =)


on the way ke umah saya. mereka2 dtg mencemar duli ke teratak burok saya y dah jadik chantek hahahaha...

then lepak2 mkn2 sembang2 borak2 gosip2 semua lah y ada tapi pic x snap la pulak~
ape2 pon this is the biggest yukidaruma kaaaaaaaaaaan~
so ia menjadikan satu hari y sgt seronok. yuki pon fuwa2 je kt kouen tuh.

so harini ape plan kite pulak kawan2?

5 ♥:

sue-sama on September 25, 2010 at 9:50 PM said...

yuki daisukidesu!

^akulife^ on September 26, 2010 at 9:09 AM said...

suka yuki jugak..hehe

cKyN WaN on September 26, 2010 at 2:22 PM said...

saya laaaaaaaaaaaaaagi suke!
tapi kdg2 mendokusei!

i.write on October 2, 2010 at 9:27 PM said...

Comey snowman! :)

cKyN WaN on October 3, 2010 at 8:57 AM said...

comey ke? hehe penat tu buwat besar2

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting