Dec 15, 2009

tiga hingga tigabelas

10:08 AM
reactions 
now my wishes to specific person in my life.... he he he


3. semoga arwah ma ditempatkan di kalangan orang2 y beriman. alfatihah
4. semoga abah sentiasa sehat gembira dan bahagia sokmo di smping keluarga tercinta.semoga abah dijauhkan drpd apa2 musibah xkira kt tempat kerja atau kt mana2 =)
5. semoga ma juga seronok n happy hidup ngan family kami dan menganggap kami mcm anak2 ma sendiri. semoga ma bersabar ngan karenah kami. hehe
6. semoga kak ugi n a.amer n anas happy sokmo n tabah mengahadapi apa jua kesusahan y dtg. semoga kebahagian berkeluarga kekal sepanjang hayat =)
7. semoga a.ti n kak rina menemui sinar baru lam kehidupan. abg, keje tu keje jugak tapi jgn smpai kurus sgt deh. n to kak rina selamat dtg ke family kami. terima kami seadanya =)
8. semoga kak jang n a.wan n baby airiel kekal comel hehe. wpon ayat masih sama hope bahagia dan rezeki melimpah ruah, tabah menempuh hidup dgn jayanya. cewah! hehe
9. semoga joe dapat masuk universiti n kesusahan ngan baito skang terbalas hehe. keje rajing2 jgn lupa kesihatan. saya syg kamu tau x? semoga keperitan n kepahitan y pernah dirasai tuh dtg dgn kemanisan =)
10.semoga yo bertambah2 rajeng ke sekolah lulus exam dgn cemerlang supaya abah n ma n kami xrisau. jgn sibuk nk p mancing kt sungai je =P
11. semoga sya semakin sihat n dpt menjalani kehidupan mcm org len.
12. semoga ira rajin buat keje umah n semoga cita2 nk jadik babysitter tercapai ha ha ha suke sgt ek ngan budak. n semoga dpt thn telinga dga member2 ckp ape2 pon kt skolah. semoga dikurnia kesabaran y tgi :D
13.semoga syapik dah xmanja2 bile besar nanti n boleyh hidup berdikari even ma xde kt tepi pon hehehe


nanti menyusul lagi.
eh nama kamu xde?
jgn risau. saya ade 50 wishes.mungkin nama kamu tersenarai. wpun tpt ke 50 :D
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting