Dec 5, 2009

selamat pagi duniaaaaaaaaaaaa =)

7:31 AM
reactions 
assalamualaikum n salam sejahtera =)
annnyoooonngggggg haseyo ~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

percaya atau x
after subuh td saya masih lagi belum tdo heeeeeeeeeeeeeeee selalunye saya tdo terus :D*tapi skang dah mengantuk! wuwuwuwu

malam td after kemas2 bilik sket saya rasa sakit kepala berdenyut2..
mata sangat mengantuk tapi tetap tidak mahu lelap...
ntah kol bape br terlelap

then lam kol 4 saya terjaga selepas mimpi aneh y menyerang
dalam mimpi tuh saya berada di suatu tempat y xtahu nk describe cmne
ada saya n seorang guard ngah berdiri di sebelah
tempat tuh sgt usang, nampak mcm sempit, dull n sgt xmenarik...kaler pon itam putih kelabu je..mcm lam zaman mane ntah. saya sgt xgenki sbb melihat keadaan y mcm tuh
tidak lama selepas saya tertido balik after that, saya bermimpi lagi
kali ini masih lagi di tempat yang sama cuma keadaan y berbeza
saya masih lagi duduk di kerusi seperti mimpi sebelumnya
cuma keadaan tpt itu sangat terang, menarik dengan warna2 y sgt chantek dan bercahaya.
tempat tuh kelihatan sangat luas
saya tersenyum lebar sambil mendepa kedua tangan...kibun wa totemo ii desu!
dan bila saya menoleh ke arah guard y juga tersenyum melihat keadaan saya,

" perubahan ini berlaku sebab kamu telah buang benda y iranai,tidak perlu lagi menyempitkan pemikiran dengan perkara2 yang tidak perlu, tempat ni kelihatan sempit sbb kamu y menyempitkannya. dan skang tempat ni kelihatan luas dan terang sbb kamu y memilih untuk menjadikannya begitu"
kata pakcik y comel tuh

dan saya terjaga kembali. dengan nafas baru. dengan semangat baru.
dan saya bangun solat subuh pastu jaga kebun jaga akuarium he he he he

ape2 pon, thnx to pak guard y berikan saya kata2 semangat itu
saya bersetuju! kalau saya ingin menyempitkan hidup, of cos kesempitan y akan saya nampak dan begitulah sebaliknya =)


2 ♥:

~thirasaufee~ on December 5, 2009 at 5:12 PM said...

lawak btul mimpi2 ko ni ckyn oi..
arituh mimpi otromen de tak kate ape2 ke?/ hahaha

cKyN WaN on December 6, 2009 at 1:18 AM said...

otromen dtg kejut aku suh p kelas hahaha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting