Dec 31, 2009

bagai salji ditiup angin~

2:21 PM
reactions 
0 ♥
oh malas sudah nk update blog saikin.
smalam saya p main snobod. abes lenguh2 satu bdn ni.
n smalam sy xbwk camera pon. T_T so sy xamek gambo la
pastu xde lak kt org y bwk camera. mmg la xbyk gambo. xpe lah.

bile g men snobod jatuh guling bating mmg la bdn sengal2 cmnih. adeh
pahtu keitai lak rosak masuk air kana. msg msk xdga lak ringtone.
bile org call ade ringtone tp xdga org ckp2 kt sbelah sane. aigoo
pahtu bile mcm nk tuka keitai br je tup2 bgn td keitai dah oke pulak
kejap je merajuk upanya
so kalo rindu tuh dah boleyh call sy oke haha

smalam sy sgt seronok =)
sbb dpt men snobod haha

nanti sy upload gambo pahni. secoet je gambo nye~

Dec 28, 2009

random

3:53 AM
reactions 
0 ♥




nk ikot jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak T_T

3:44 AM
reactions 
0 ♥
lagi 2jam mereka2 akan bergerak menuju ke tempat itu
dan lagi 2jam saya akan terperangkap di cnie sebelum menuju ke ..oh bukan tempat itu
 T_T
adalah sgt pelik saya tidak menyempitkan diri bersama mereka.
mengapakah begini?
sungguh tidak adil.


nih gamba 1st snobod =)

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nk ikot jugak p snobod!

Dec 27, 2009

yippiiiiiiiiiii~

1:30 PM
reactions 
0 ♥

Dec 26, 2009

apekah?

12:01 PM
reactions 
0 ♥
                                                                    ish saikin selalu je mimpi y ntah pape je...
                                                                    kalo emosi xstabil kompem mimpi
                                                                    kalo heiki lena je aku tdo hahaha

                                                                    so mimpi smalam menandakan aku nye emosi xstabil ke? ha ha ha ha
                                                                    after few months...
                                                                    dlm ramai2 org kt donia nih...
                                                                    ko jugak y terpilih masuk lam mimpi aku utk buat tdo aku xlena ek
                                                                    semelih kang! grrrr~


chantek kan gamba nih? sukeeeeee =)

Dec 25, 2009

quote of the day

11:01 PM
reactions 
0 ♥


                                                                                                

Sometimes You have to forget what’s Gone ,
 Appreciate what still remains’ &

 look foward To what’s coming next~

limabelas

12:39 AM
reactions 
0 ♥

                                                                                        semoga saya pon sentiasa bahagia n happy sokmo =)

Dec 23, 2009

not available

12:24 PM
reactions 
0 ♥
                                                  
                                            
                                                                   nih nk gtau
                                                                   2 3 menjak nih sy jarang on ym n facebook <-- nih mcm tipu je haha
                                                                   sbb sy busy konon2 nye lah
                                                                   skang nih bile bukak kom on ym
                                                                   n kalo xde pape sy off blk.                
                                                                   facebook pon cmtuh.
                                                                   sy bukak lame sket dr on ym buat ape2 y patot.
                                                                   ade notification sy tgk, jaga ikan jaga kebun
                                                                   then sy tutup balik.
                                                                   so kalo ade ape2 tetibe sy xlayan tuh jgn ckp sy sombong hehe
                                                                   sy xde n x available la masodnye
                                                                   so kalo penting sila hubungi telipon sy ek

                                                                   p/s : weyh budak kecit si aimi! 
                                 nanti bile i free i call u eh. hehe

dah siap

12:06 PM
reactions 
0 ♥
                             repot saya akhirnya siap jugak.

 after stayed few hours at school.2 day
rajeng kan?
tuh bukan rajeng tapi terpaksa jadik rajen ha ha ha
rumah bukan lah tempat y sesuai utk saya buat keje
sbb bilik saya dah jadik bilik tidur
n bilik main komputer
main game
surfing internet
makan n tgk cerita2
so fuinki utk study n buat keje dah xde
maka saya xleyh buat keje kalo kt umah. heeee
yokatta!
so masa untuk serang sensei lak esok.
yosh!

Dec 22, 2009

empatbelas

2:02 AM
reactions 
1 ♥
wah hampir terlupa wishes sy y terbengkalai hehehe



semoga kamu happy sokmo.
xkira jalan mana y kamu pilih
 =)

Dec 20, 2009

kenapa ek?

12:17 PM
reactions 
0 ♥
oh smalam saya terjaga sgt byk kali n setiap kali tdo blk saya mimpi. sumer laen2
salah satu drpdnye ialah pakcik takyubin dtg umah pos brg y saya x engat pon saya beli
baju 2 pasang.
nak shopping lagi T_T
dwet dah abes

oh td saya dga lagu ni pastu saya jadik sedih
kenapa ek?

Aku adalah insan yang tak punya
Cuma rasa cinta membara
Lalu tercipta rinduku padanya
Kerana cinta bahagia

Pujangga menyatakan oh cinta berharga
Dari emas dan permata
Lalu ku bawa cinta di persada jiwa
Sinar menyuluh gelita

Sewaktu debar cintamu terasa melanda
Bangkit rinduku padamu di ketika itu
Lalu tersentak diriku sedari lamunan
Kini sebenarnya aku telah kau tinggalkan

Aku adalah insan yang tak punya
Kilauan emas permata
Lalu kucuba menaburi cinta
Bagimu tiada nilainya
Tiada harta dan cinta

tertekan~

11:40 AM
reactions 
0 ♥
sbb lagu lam blog sy nih xleyh nk on. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa menci2 T_T

org kampung oomiya melawat bandar kentoku ha ha

9:48 AM
reactions 
5 ♥
selamat pagiiiiiiiiiiii =) <-- after berguling2 wif bunboo slame berjam2 haha

oh harini nak cte pasal cuti hujung mgu saya y menarik.
pada pagi sabtu jam 430 pagi saya terjaga sbb tdo y xbrape lena. lenkali nk tdo tutup la dulu winamp tuh. bising oke. kan dah taley tdo.pdn muka snirik kan. so 430 gurai tuh saya bgn tdo mandi kemas bilik ting tong ting tong smpai la kol 12 malam td br terlena balik. amacam? terpegun x? hahaha

oke2 tanak cte y tuh. nk cte psl hari sabtu y best.
smalam hari sabtu. oke. ada la rakyat dr oomiya dtg ke bandar kentoku nih. sanggup jalan kaki meredah yuki bersama cahaya paparazi kilat tuh. sbb nk revenge katanya. konon2 nk lawan bdak2 kentoku lah. ha ha ha mimpi je la oke =P xde lah tipu je. disebabkan kt sbelah umah saya nih ada kouen @ taman maka kami decide nk g men yuki kt ctu lak. wpon pada mulanya tuh cuaca xbrape mengizinkan. lebat betol turunnye. kilat guruh petir xtawu berapa kali dah.

tapi sebab bosan sgt kan, maka pegi lah jugak.



dorg ngah bincang nih nk buat besar mana haha


proses berjalan lancar~
saya bukan curi tulang oke. tapi ngah betulkan kamera bersama tripodnye. smangat sgt smpai bwk tripod bagai =)


tadaaaa~part 2 yukidaruma sudah siap


oke. jom angkat.


ni la proses y agak lama jugak sbb nya benda alah tuh sgt berat gile oke. nak angkat 3 org mcm tuh mmg xlarat sgt2. pk punya pk, last dpt jugak. angkat berperingkat. maxodnye sorg kena jadik alas kejap letak atas paha pahtu br angkt letak kt atas bdn die tuh. nk tau sape jadik alas? aku T_T berat gileeeeeeeeee. nk patah paha aku lah. tapi worth jugak sbb berjaya angkt hehe

haaaaaaa~da selesai part2.


oke nih da nmpak sket2 bayangan yukidaruma @ snowman nih


dah siap make up!abaikan daun2 penyakit kurap quyum tuh haha







ii ko da yo ne~ hehehe


time nih yuki dah sgt lebat gile. gamble je biar camera tuh kejap sbb nk amek gamba semua org ada.


heeeeeeee =)


on the way ke umah saya. mereka2 dtg mencemar duli ke teratak burok saya y dah jadik chantek hahahaha...

then lepak2 mkn2 sembang2 borak2 gosip2 semua lah y ada tapi pic x snap la pulak~
ape2 pon this is the biggest yukidaruma kaaaaaaaaaaan~
so ia menjadikan satu hari y sgt seronok. yuki pon fuwa2 je kt kouen tuh.

so harini ape plan kite pulak kawan2?

Dec 19, 2009

cekodok bwg~

7:21 AM
reactions 
2 ♥
kelaka x?
nk msk jemput2 pon nk bukak resepi
nk msk lempeng pon bukan resepi haha
gile xde keyakinan
tuh la dulu bile mak suh tolong2 msk tanak blaja skalik
kan dah malu kt diri snirik je hahaha
tapi ape2 pon saye berjaya buat bekfast utk hari ni heeee tapi tawar sbb terkurang garam pulak :D
tahniah utk diri snirik!

Dec 18, 2009

menjenguk kampung oomiya =P

9:27 PM
reactions 
0 ♥
oh arini ade lah org tuh rindu kt saya ni
ajak saya g men baling2 yuki kt kg dia kt oomiya tuh hahahaha
n saya pon bosan duk umah je.
n mmg nk kua amek2 gamba yuki nih
pastu nk beli kasut yuki br sbb kasut chantek y lame dah rosak. tapak dah haus T_T


jalan dr umah saya ke mitsuwa


pakai kasut nih sgt sejuk oke

maka saya pergi lah ke mitsuwa utk beli kasut baru. xkesah dah chantek ke burok ke janji kaki saya xsejuk kaaaaaaaan~
pilih punya pilih jumpe lah y nih..y paling berkenan kt hati nih. ade tertarik ngan y satu nih tapi xde lak utk onna nye size. T_T lagi skalik

chantek x?

pahtu p la ke kampung oomiya.sementara tuh kena lalu skolah snap2 sana sini.



terjumpa nih. comel kan?


nih sekolah saya


nih tanglung y saya buat senirik tau...


gile rindu nk lalu jalan nih.

sesampainye di kampung oomiya, saya dan rakan2 men baling salji, men gelongsor mcm budak kecit. pahtu cm bese lah kalo dah main salji tuh nk kena buat snowman. so inilah hasilnya.





oh saya mmg sentiasa eksaited hehe


ni pulak kouhai saya. 1nen


saya bersama kouhai2 kesayangan =)




nih pulak senpai saya y dah nk blk msia agi berapa bulan je. last yuki la kiranya

oke. dah selesai bermain2 singgah la pulak umah kouhai. solat . minum petang. tgk spontan. smpai lah dah gelap baru beransur pulang. sekali lagi kena lalu sekolah. terjumpa lak benda alah y menarik nih. snap2 lg sekali heeeee~






chantek x sekolah saya? =)




sekali lagi tanglung saya. sgt chantek kan. oh saya tahu anda amat jeles :D

maka berakhirlah satu hari y menyeronokkan. esok jom main kt kentoku lak org2 oomiya!
lawan jom heeeeeee~




semoga berbahagia~

9:07 PM
reactions 
0 ♥
sgt2 terlambat dah nih. sbb skang mcm malas betol nk update blog kan. bila emo rajin pulak nk update haha. oke2 ubah. update tiap hari xkesah lah ape y berlaku pon. sedih ke emo ke gembira ke heeeeeeeeeeee...


last 29th november, abangku dah selamat diijabkabulkan dengan wanita kesayangan y sekian lama bertakhta di hatinya. cewah! hehehe..
sgt sedih jugak sbb xdpt nk balik meraikan bersama2. wpun berusaha jugak carik tiket nk balik seminggu tapi xde tiket sbb dah last minute.
ape2 pon gembira jugak. wish dr jauh sudah.
semoga abang n kak rina hidup gembira dan bahagia sehingga ke akhir hayat =)
who is next?
aku lah tu hohoho~
abg n kakak2 atas aku semua dah berkahwin dah beranak pinak.
aku single n maybe not available skang nih hahaha
xpe2. saya masih muda heeeee

azam tahun baru

10:23 AM
reactions 
0 ♥
hmmm setiap kali masuk tahun baru
setiap kali itulah akan  berlegar2 azam baru lam kepala masing2 kan
td bukak blog bukak facebook semua bercakap psl tahun baru azam baru

hmmm saya masih lagi belum menyiapkan 50 wishes saye tuh
n azam tahun baru pulak? azam ngan wish sama ke x ek? tetibe kompius.

boleyh x nk sekalikan je azam tahun baru tuh skalik lam 50wishes y xabes2 nk tulis nih haha

its snowing ~

9:30 AM
reactions 
0 ♥
salam =)
annyong haseyooo~

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

nk tau x?
smalam salji turun. memula saya engt arare je. sbb mlm sebelum tuh saya taleyh tdo.

saya bgn kejap tgk hujan turun. hujan batu tuh la. then pagi tu saya bgn tgk jalan dah ada putih2 sket. still lagi rasa biase. pahtu siap2 nk g sekolah. bawak payung. smpai je kt bawah. salji ngah turun. lebat la jugak. n jalan dah putih byk. saya tersengih je sepanjang jalan tuh haha.exsaited terlebih. sbb ape? sbb hari tuh adalah hari khamis. saya kan suka hari khamis hahaha..klaka x? yelah2 ape2 jela.



nih view dr tingkap umah saya. seronoknye tgk putih je kan















semua gamba sama je kan? hehehe xpe lah nanti saya g kouen sebelah umah amek gamba byk2 sbb skang nih sejuk betol lah. oh lupe. nih utk tatapan keluarga saya y jauh d msia. salji dah turun. n sgt sejuk T_T

oh sebelum terlupa. dah masuk tahun baru. selamat menyambut awal muharram. semoga apa y diimpikan / diazamkan tercapai n kalo x boleyh teruskn di tahun baru nih hehe. n tambah la lagi azam tuh ye =)

Dec 17, 2009

dem~

9:03 AM
reactions 
2 ♥
benci2..tgn gatal2 p tekan..
dah xchantek balik.
penat lah mcm ni T_T

Dec 16, 2009

kenapakah

9:12 PM
reactions 
0 ♥
tdo saya kurang lena
hati saya xtenteram
dalam kepala saya ni bercelaru semacam je
penat la mcm ni kan
 
pusing sana pusing cnie
tapi jarum jam rasa mcm lambat je bergerak.

ke sebab perut saya lapar? ha ha ha ha
oke saya nk p makan lah heeeeeeee

meiwaku kakete gomenne~

5:53 PM
reactions 
0 ♥

kdg2
rasa
mcm
diri
ini
sgt
la
byk
menyusahkan
org
len
T_T

sesape
y
trase
sy
byk
menyusahkan
dirinya
sama
ade
sedar
atau
tidak..
sila
maafkan!
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting