Feb 11, 2011

bila hati tak senang….

11:57 AM
reactions 

secara kasarnya, semua telah setel. tinggal nak hantar thesis 18hb ni. semalam dah tengok thesis senior, and rasa macam ok la. xde la susah bebenor. insyaAllah boleh siapkan cepat2.

tapi sekarang lam kepala ni masih berlegar2 satu benda. risau sangat. perasaan tu sama macam masa akhir2 sem third year dulu. sebab aku lepas naik 4th year pun giri2 gak. dulu time2 macam ni sibuk nak hantar repot. pastu pergi gakuseika tanye result. pastu g jumpa sensei tanye result. memang ke hulu ke hilir. xde mood nak buat apa, nak fikir pasal lain memang jauh sekali.

and now the same thing. risau fikir pasal subjek. pasal presentation insyaAllah xkan ade masalah. tan i tak cukup lagi nak sotsugyou. nak tahu result cepat2. sepatutnya sekarang dah boleh start fikir pasal nak kemas2 rumah, fikir pasal baju nak grad nanti. tapi kalau dalam hati ni susah sangat, macam mana nak fikir benda lain kan.

Ya Allah, permudahkan segalanya. tenangkan hati ku ini.

sekarang dalam kepala fikir nak balik je. belajar kat oversea memang la seronok. boleh jalan2 tengok negara orang. tapi sampai satu tahap tu, memang genkai lah. rasa nak cepat2 blah dari sini. dah taknak dah mengadap orang2 mata sepet nih. nak balik duk dekat2 ngan family lak di negara tercinta. nak balik!

p/s: im so sorry to pemenang lucky number my GA. hadiah dah ada ni ha kat tepi cuma masa x mengizinkan betul nak menapak ke post ofis. insyaAllah isnin depan pergi pos sebab memang kena pergi pos ofis. gomenne~

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting