Feb 18, 2011

mari buat gegaran sejagat!!!!!!!!!!!!

1:34 PM
reactions 
hello semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa! perghhhhhh dah lama nya aku x membingitkan keadaan kat blog aku nih. act hari2 aku bukak je blog ni cuma tu lah,  bukak cmtu je. xde mood weyh.

dalam kepala ni banyak sgt benda nk cerita. sebulan dua ni banyak sangat cerita2 yang aku nak kongsi, start from my besday sampailah ke saat aku submit my thesis. yes! yesterday. i submitted my thesis. dah siap cop sensei.

and tinggal lagi result exam. and if everything ok, semuanya akan setel! dah boleh balik rumah packing  barang masuk lam kotak.sental2 rumah dan aku nak naik flight balik msia.

i will make sure, petang 26 mac aku dah ada kat tanah malaysia. i will! no matter what. so wait for me my dear beloved family. we will meet soon!

okay, saikin satu benda yang duk asik terperangkap je lam kepala otak nih is pasal kerja. fyi, i already got an offer from this kaisya in penang. dulu masa zaman2 muda remaja xreti nak fikir pasal masa depan memang xpk banyak n i just accept it. dah sign bagai. n now when i think about it, rasa macam taknak pergi penang pulak. u know why, aku dah selalu sangat jauh ngan family. 

ermm.. memang la rasa nak cari keje kat selangor n my family kat terengganu act tapi compare to penang, i prefer selangor sebab my sister, brother, sedara mara , sepupu sepapat ramai lagi kat selangor n i have nobody in penang! hehe

since sekolah menengah aku jarang sangat balik rumah. until now. dah bape tahun dah. and rasa macam dah tiba masa nye aku nak eratkan hubungan kekeluargaan ni. cewah.

lagipun, balik msia nanti dengar2 cte ade job fair kat midvalley.15-17 april. so why not aku cuba nasib kan. rezeki di mana2 kan. hehehe
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting