Feb 10, 2011

its obaaaaaaaaa~

1:01 PM
reactions 

baru je selesai amek last paper tadi. gila. memang gila. 80 markah untuk soklan penerangan sajo. hadoiiii memangterus bungkus la jawabnye. and now aku berharap kat 電気回路 je lah. harap2 aderezeki. kalau tak mimpi la nak balik umah weyh. Ya Allah permudahkanlah segalanya. amin

oh. lupa nak cakap. semalam aku dah pun selesai final presentation. Alhamdulillah. berakhir dengan selamat insyaAllah. walaupun xdapat jawab 2 soklan tapi sensei sendiri mengakui soklan dia susah, so aku xperlu nak pergi setsumei dah pastu. dan yang paling bangga sekalik sebab dapat jawab soklan sensei legend. walaupun aku taram je haha.

mula2 nak present tu memang aku cuak. tangan memang sejuk beku. 2jam before aku duk mundar mandir je lam kenkyu(lab) tapi sempat men twitter sebab nak hilangkan gemuruh nye pasal. haha

DSC00071

DSC00164 DSC00160

DSC00165

pastu bila dah ready, sejam sebelum my sesi dah gerak pergi hall. tangan sejuk xyah cakap la. n bila sampai my turn, hilang sket demi sket segala gemuruh. thanx kawan2 yang mendoakan aku.

dan sekarang masa untuk siapkan thesis untuk dihantar sebelum 18hb. sket je lagi nih.cayok2

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting