Feb 3, 2011

resah gelisah, tunjukkan aku jalan, berikan aku ketenangan

1:12 PM
reactions 
aku skang kat lab. ngah tunggu sensei datang untuk check 予稿(yokou) atau dalam bahasa melayunye ape ek? summary? eh tu english. lantaklah. cepatlah sensei dtg check sebab sy nak print cepat2 125 lai ni. kemudian boleh la sy focus kt study lak.

dugaan jugak lah sebab aku ade final exam 3 hari. 8,9,10 feb. dan aku kena present on 9hb. kiranya aku akan exam kejap 8hb tu, pastu 9hb ptg aku exam lagi dan ptg2 dah nk mlm lak aku nye turn presentation dan 10hb pagi esoknya aku exam balik. agak kelam kelibut di situ.

skang ni aku mcm resah sket. hati tak tenang. fikiran bercelaru. bila duk sibuk2 nak study lam kepala melayang2 fikir pasal final presentation, yokou dan seangkatan berkaitan kenkyu ni. bila duk ngadap hal presentation bla,bla,bla...kepala lak bercelaru pasal subjek. aku hilang tumpuan. 

Ya Allah, redakan lah kegelisahan di hatiku ni. T_T

untuk balik dengan bergaya, aku perlu lepas sekurang2nya 2 subjek, dan jugak lulus cemerlang presentation ni. selalunya hal2 kenkyu ni xrisau sgt kot cuma subjek la.3subjek repeat paper.kalau lepas 2 pon ok, dah cukup syarat insyaAllah. kalau x alamatnye aku meraung la lagi 1tahun kat sini. mintak dijauhkan lah. huuuuuuu.
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting