Feb 24, 2011

hidup bergelumang ngan kotak.

6:43 PM
reactions 

i`ve been  busy these past few days. no mood to write even a sentence here, no mood to stalkwalking other blogs because hidupku terumbang ambing di sini. ceh! ayat taknak sedih lagi ke? haha

alkesahnye, sekarang ni ngah packing barang untuk dihangkut ke tanah air tercinta. ngah pening2 sebab duit makin susut, nafas makin semput adoi. tambah2 pulak tetiba abah nak suh  bwk balik beskal. wat kenangan katanya. comel lah abah ni.

alahai, aku ni jenis yang senang sangat nak kesian, nak rasa touching2. *sebab tu orang senang pijak kepala* duk fikir2 cmne nak bwk balik beskal ni. dah la beskal dah rosak. tayar dah pecah sebab lama sangat tersadai hujan panas salji ribut petir katbawah tu xde sape nak usik. aku kan nak diet, g skolah jalan kaki beb. eceh.

so kesimpulannya tak dapek la nak  bwk balik beskal. sebab panjang sangat. nak meminimumkan space ni haaa. aku ni bukan jenis saving juta2. ribu-riban yen tu ade  lah haha adoiii skang br nak menyesal kan, memang x berguna la. so adik2 yang baru sampai sila simpan duit okeh!

tadi dah angkut sket barang2 yang boleh angkut simpan lam stor sementara. sebabnya 6hb 3 ni dah nak kena keluar rumah menumpang rumah junior yang sangat baik hati lagi comel. sebulan jugak la merempat kang. 26hb br blk msia insyaAllah.

oh cakap pasal nak balik, baju sotsugyou dah beli haha smangat x aku? ermm apa lagi nk update ek. ermmmm tu je kot. serabut palo ni.

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting