Feb 20, 2011

OMG.OMg.OMG. i got something to tell you!

11:27 AM
reactions 

Yes! cepat2 mari sini kumpul ramai2. duduk rapat2 , kita dekat2. ade cter best nak kongsi ni. berita paling best di dunia. siyes x tipu. xnk caya sudah!

A.k.u.l.u.l.u.s.e.x.a.m.i.n.s.y.a.A.l.l.a.h.b.o.l.e.h.b.a.l.i.k.m.a.l.a.y.s.i.a!

YES!

cmni cternye, hari jumaat tu pergi jumpa sensei untuk tanye result. actually ni je lah satu2nya subjek yang aku menaruh harapan yang tinggi untuk cukupkan pointer(?). yes aku naik 4nen giri2 je. so zaman berkenkyu(lab) agak kelam kabut ngan subjek lagi. menderita sepanjang zaman kot haha

ok2, balik pada cte asal. g  jumpa sensei. mula2 my fren yang masuk. bila sensei gtau result dia, aku cuak giler2 sebab to tell you the truth, aku memang xyakin langsung masa mid term ngan final aritu untuk satu subjek ni. and this subjek ade combine ngan lagi satu subjek. i have to pass both of it utk dapat 3pointer. kalau satu je sangkut mmg dua2 kantoi la jawabnye.

then bila my turn, sensei dengan senyuman y comel2 di  muka tu gtau aku lulus utk dua2 subjek. masa tu Allah saja yang tahu perasaanku. sangat2 lah bersyukur. Thank you Allah.

now, sape nak tolong packing barang ni oiiiiii. lagi 2 mgu nak merempat umah xkemas2 ni haiiihhhh

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting