Oct 28, 2009

jalan2 abeskan duit

4:39 PM
reactions 
assalamualikum..=)
dan salam sejahtera

last 24th oct. menemani si quy2 mahu beli baju katakanya kt uniqlo. so kami pergi lah ditemani lagi oleh nua as mini`s driver and dudu with his celica ditemani amie. kebetulan ada sale so parking mmg penuh. kena tgu lama jugak lah. maka bermulalah pengembaraan mencari baju dan bermulalah jugak mcm2 gaya y ada hehe...so selepas bodek2 pujuk2 rayu2 so masing2 xpulang ngan tangan kosong lah hahaha itu mmg visi dan misi semua org bila kua shopping secara berjemaah =P
"hensem jugak aku pakai baju ni" kata si pemilik y menggayakan baju baru itu. kt blakang pulak ade je y sibuk2

oh ini sempai2 saye =)
kt baju pon tag ade agi haha

oh sebelum g uniqlo ktorg p isi perut dulu kt texas hand. mkn pizza. padahal aku dah mkn bihun goreng dulu sblom gerak. konon2 nk tunjuk xmkn byk kt texas hand =P
so aku tgk je lah dorg mkn2.

.
me de taberu =P

then next destination p yusu pulak sbb nk beli brg2 dapo. jalan sana jalan sini beli brg2 y ada.

tapi disebabkan malam masih muda maka visi dan misi diteruskan utk menghabiskan duit org kaya. maka mini kecil dihalakan ke jack pulak! selagi mangsa xkuarkan duit maka xkn kuar dr tpt tuh. rasakan! aku pon kena T_T bulan depan makan pasir la jwbnye. time ni jugak lah buat perangai xnak peduli ape org kata. amek satu dua baju try2.pose sana sini. snap2. then letak balik haha.
masing2 gaya tanak kalah hehe
semua ni xbeli pown hahahah


pastu rasa2 mcm masih awl lagi. jom pg mcD. lepak2 borak2. sape y ajak aku pon dah lupa . then pegi le mcD. bukan beli ape sgt pon. beli air je lebih. konon2 nk minum sket beli size s masing2. pastu xcukup pg beli lagi. beli y besar sket pulak haha. borak2 gosip2. rasa mcm mata dah nk tertutup tuh br gerak balik. sudahnye aku tertinggal brg lam kete mini.


ape2 pon. tanoshi ichinichi datta! =)

2 ♥:

nr7 said...

gmbr2 yg sgt lawa... sbb ade aku kot... haha... next time bley aa g jln2 lagik...

151 said...

oyeah~
boleyh2
kalo ade camera besar laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi best
negh3

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting