Oct 9, 2009

ehem3....

10:05 AM
reactions 
assalamualaikum & salam sejahtera guys =)
selamat pagi...erm tengahari dah hehe haiihhh
bila balik kt rumah sendiri sorang2 ni beginilah keadaannya.
xdenye nak bangun awal2 pagi
tambahan pulak xde kelas arini..so membuta la selagi terdaya. hak2
actually da terjaga tadi kol 7 lebih tapi since xde bende yang nak dibuat
sambung tidur balik la jawabnya. kalo kt umah tuh dah ada breakfast, baju yang perlu disidai tapi kat rumah sendiri mana la nak ada breakfast pagi2 unless ada kelas pagi la kan. pastu sejak kejadian penggunaan mesin basuh oleh sape pun xtahula..jadik macam takot nk kua dari rumah saje2..sekali terjumpa ngan orang y guna mesin basuh aku tanpa kebenaran tuh. kowaiyo..

oh saya ada tetamu jap g. so perlu siapkan diri. nak pergi mitsuwa. nak beli barang dapur sikit.
nak masak tengahari lah. lapa. semalam satu hari makan pizza. sangat la x kena dgn saya hak2 wpon abes satu pizza aku mkn sorg lalalala

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting