Oct 27, 2009

im smiling the whole day =)

6:48 PM
reactions 

annyong~
guess what?
today is the best day ever kot...n i just love tuesday on this week only! even i have jikken @ experiment today...

n its started when i woke up dis morning....dgn satu perasaan y sgt tenang lah.
then after put it on my body n take it n put it again after several times, i decided to wear it. yeah~
but thinking of jikken, oh my gooooooooooooodd~ dudu version. i didnt read too much to answer any question from my sensei. but what can i do. no time left. so i went to school bringing my lovely bag with my lovely watch n lovely not-so-pink kemeja petak2! wahahaha...mmg amek risiko abes lah nk pakai. semua nya lovely konon2.

today at lab, sama seperti y dilakukan group2 terdahulu. kami kena melukis. lukis gambarajah alat y digunakan time jikken dijalankan. sgt susah oke. dah lame bakat melukis aku terkubur then nk kena asah balik today. sejam br siap. lukis 4 benda alah tuh.

ok masa y ditunggu tiba jugak akhirnya. sensei dah start tanye2 soklan. tangan aku dah seram2 sejuk. n sbb aku telah menggunakan hukum fizik y salah berserta konsep y salah maka jawapan aku betol hahaha...tp xpe belajar dr kesilapan n sensei mcm nmpak usaha aku y bersungguh2 ngeh3...

then mlm p mkn sushi. aku mkn 4 pinggan je sbb dah mkn after klas pd ptg nye...pastu p men bowling..n saye sgt gembira lah jugak wpon kalah ngan mereka2 y terer. men 5game dpt 639 ok la kan utk pompuan. wpon ade org tuh dot 700++. ces2..

so pendek kata, sgt happy la utk satu hari =)
moga esok kekal indah


 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting