Oct 10, 2009

mimpi ngeri...

11:44 AM
reactions 
assalamualikum dan selamat sejahtera semua =)

after tidur about 7 hours pg td...aku bangun mungkin bukan dari lena yang panjang tapi dari nightmare y bisa merobek jantung! fuh!

xperlulah diceritakan kt cnie kot hehe kalo xmo cerita bek xyah gtau! haiihh

semoga hari ini membawa harapan yang bakal menyinari hidupku seumpama suria yang menerangi seantero alam. cewah. ayat tetap tidak boleyh blah kan. ha ha

oh ye boleh tolong aku with something x?
cmne nk ubah gelak mcm jan*** yang berbatu2 boleh dengar?
yela...nak la jugak jadik perempuan melayu terakhir kan.erk.
dah pernah cuba ubah.
tengok wanita2 ayu len y senyum simpul je, comel nampak lemah lembut.
bukan la nk kelihatan comel atau lemah lembut. sbb aku mmg dah comel. ha ha
cuma....gelak kuat2 nih sgt x sopan oke! haiihhh...tolong la ckyn wan. ubah oke. at least b4 balik haru nanti kalau ada kesempayan balik la. baru lah abah n family boleh bangga. ahaks
tapi kalau senyum simpul je mesti lama punya lah nk kena tahan.
tau tau..kalau gelak banyak2 boleyh matikan hati..
pastu kalau hati mati tahu x apa yang akan jadi?
ya mesti berusaha bersungguh2.
yosh! ckyn wan sehat dan kuat~

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting