Oct 8, 2009

new begin with new hope

11:17 PM
reactions 

gamba xde kaitan hehe
assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
jangan terkejut dan jangan risau sbb anda berada di tempat yang betul jika hasrat di hati ingin mengikuti perkembangan di blog ckyn wan cuma sedikit perubahan telah berlaku hehe...
blog yang lama masih ada cuma sudah diupkan kepada private blog.
alasan?
hmm terlalu banyak perkara yang berlaku lately ni yang membuatkan penulis memberhentikan seketika blog itu atau dengan kata lain tidak lagi menjadi tatapan umum. penulis akan mula update di blog y baru ini dan kemungkinan xupdate sgt kt blog lama. nak delete sayang so privatekan je la hehe...
so jangan ragu jangan segan..sila lah dtg ke blog ckyn wan selalu ye hehe
c yaa~

3 ♥:

pooja said...

to open a new book. nice.

good luck!

rehaNn on October 9, 2009 at 11:39 AM said...

goodluck dear...=)

ckyn wan on October 9, 2009 at 3:03 PM said...

terima kaseh rakan2ku hehe

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting