Nov 3, 2009

566-565=1. YES!!

3:25 AM
reactions 
malam tadi g men bowling. asalnye nk tgk2 je smbil lepak2. dah siap pakai baju chantek2 ni p la sane kan. alih2 smpai sane ade org nk sgt lawan kan, aku pon men jugak ha ha

dan mcm biasalah aku kalo men bowling, org len graf menaik. aku graf menurun je start dr 1st game smpai 5th. n memula mmg aku maen  ngan penuh smangat . all out org putih ckp. bangga xbangga pon no 1 lah kan lam len aku.



masih mendahului pada game ke 2


 wa ha ha ha gelak bangga siot. tp game tuh je la. graf dah makin menurun.
dr no 1 ke no 2. *oh gamba bukti xde sbb graf turun mendadak! T_T

tp ape pon masih berjuang habis2an. sorg peserta dah terkeluar pertandingan sbb xlayak. ha ha
sape suh amek tgi2 sgt!? =p
so tinggal lah aku dan mamat sorg agi ni. betapa aku berusaha. jauh dah tinggal mula2. beza 40 kana.
tp sbb graf aku menurun n dia menaik, maka beza tuh makin lama makin sikit smpai la tinggal 1 je beza kt last game. aku dah mcm "iyaaaaaaaaaaaaaaaaaa..xboleyh kalah!"


usaha demi usaha. dan akhirnya pihak lawan terpaksa akur. sbb bila 566-565=1. so maknanya aku lebih dr markah dia wpon satu je, bukan byk tapi still aku menang! wahahaha
oke sekian =p

naseb bek 566-565=1 haha
 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting