Nov 7, 2009

mana putera raja aku ni ha ha

4:13 PM
reactions 
assalamualaikum...=)
salah sejahtera
konnichiwa
annyong haseyo

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


hey~
dah msk 4 bulan bujang mcm lah sbelum ni dah kawen ha ha ha ha hasebelum ni berpunya skang ni dah xde. bahasa mudah org ckp kn...
n seperti y dotdotdot ckp..being single is not that bad...n i never think being single as a bad thing. cuma bile ko single ko akn rasa sunyi lah kan sbb sblom nie ade org y nk care psl ko. ape2 ko bleyh kongsi ngan partner ko. n aku ni dah la jenis y suke bercerita n nakkan perhatian lebih.beli baju baru nk cte, pegi skolah jln kaki nk cte, mkn kt shokudo lauk xsedap nk kongsi, bgn tdo lmbt nk gtau, msk lauk sendiri xsedap nk ckp, pendek kata i want to tell everything that happened in my daily life and lagi best kalo aite tuh my partner kan. but since dah xde partner ni mulalah rasa mcm xbest. ko nk g cte semua bende remeh temeh tu kt kwn ko, sket2 boleyh la tapi kalo dah semua bende nk cte, terangkat jugak la tgn nk kasik pelempang kn. ha ha


okeh stop psl benda tu....
dari petang smalam.aku punggah2 barang lam oshire. bwk keluar semua bj2 y nk dipakai bersesuaian ngan cuaca y dah beransur sejuk ni. y mane boleyh basuh tu basuh la kan. sbb dah lama berlipat je lam oshire tu. kalo pakai terus maunye gatal2 satu bdn.


dan sebab kerajinan mcm semakin menggunung so dicurahkan kepada acara menyusun balik aturan barang2 lam bilik. last sem susun len so dis sem nk kena lain jugak lah. nk mood baru la konon2. smpai ke laaaa ni xabes2 haha. byk pulak brg2 kecik y xtahu nk letak kt mane. pening kpale betol la. kalau malas tu ckp je la malas,byk pulak alasan!


kepala pon dah sakit2 sbb tdo dgn byknye =(
aigoo....


*lupe lak, sbenanye smalam mimpi jugak. ade dia n kamu. ha ha mcm kelaka pulak. =P

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting