Jan 4, 2011

A Picture of the last time you were happy.

5:30 PM
reactions 

gambar ni bertarikh 24 dec 2010. tapi bukan la bermakna selepas takrik tu aku tak happy. cuma ni lah gambar terakhir lam camera aku ni. lepas2 tu aku x p mane2 n x amek gamba2 pon. so amek y ni je lah.

gambar ni diambil masa aku p sekolah rendah kat jepun ni. jumpa ngan  budak2 sekolah y kiut miut comel lotey. perkenalkan malaysia kat dorang. tolong dorang practise nak speaking 2, 3 ayat. then balik. 

seronok sangat layan dorang ni. jumpa pulak ngan budak kecik yang comey taknak berenggang ngan aku. kejap2 nak peluk lah. pastu tangan aku sejuk2 ni aku pergi amek haba kat pipi dorang yang panas. haha pastu cakap tangan sejuk ni kokoro attakai. ke terbalik ntah. tangan sejuk ke tangan panas aku xingat. pastu mak dia gelak2 je hehe

main game macam-macam ngan dorang ni. budak kecik kan, excited je sokmo2. dan yang paling seronok ialah, bila dah abes tu pengetua sekolah bagi sorang 5000yen = RM 186. cakap sepatah dua, borak2 gelak2 tak sampai 2 jam dapat seratus lebih. sapa tak seronok kan hehe

day 20 : a picture of the  last time you were happy

ni pulak gambar2 dorang y comey2








 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting