Jan 12, 2011

gelap sekejap duniaku

10:15 PM
reactions 

semalam aku nanges agak lama. gara-gara si dia yang x cukup tidur. haishhh. boleh x benda serius2 tu dia layan secara main2. aku kat sini dah macam apa je. nanges tersedu-sedan, macam budak kecik dah. jantung pun dah macam nak meletup je. sabar aje lah. ok, let me ask you guys something :

“bila seorang lelaki tetiba cakap nak mula care, amek perhatian pasal ego dan pride yang mungkin selama ni diketepikan, apakah maksudnya itu?”

kerana benda ni lah, semalam aku tak senang duduk. takut sangat pisang berbuah dua kali.sebab some of the problems bermula exactly macam ni. bila soal ego dan pride diungkit. masa ni aku blur, terkejut sebab teringat balik cerita lama. nak argue pon dah xde daya dan tenaga. cuak.

tapi nasib baik semuanya salah paham je, aigoo. nappun saram! dan aku dah warning dia awal2

“walau apa pun yang terjadi, jangan lepaskan aku. walaupun aku sendiri yang mintak dilepaskan kelak, jangan sesekali benarkan ia berlaku.”

sebab apa? korang pepandai sendiri lah pk, perempuan ni suka sangat babitkan emosi. kejap2 nak putus. haha so budak2. but now, saya dah matang. kekeke

DSC_0119hold me till the end…arasso?

sarangae~

happy anniversary sayang(o^_^o)

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting