Jun 23, 2010

sweet sour ke ni?

8:34 PM
reactions 
assalamualaikum
hello world~
=)

sudah beristighfar untuk hari ini? jangan lupa~
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

ok. seperti biasa menu untuk hari ini. hmmm nampak nya ada segelintir pihak tidak berpuas hati dengan ikan goreng ku semalam. lalu ku ubah menjadi sweet sour. tapi sedikit kemusykilan. aku tidak berapa gemar sweet sour la konon2 sebab dalam kepala otak aku ni sweet sour selalunya orang letak nenas untuk datangkan rasa sour tu..ek? dan aku ni jenis manusia yang tidak dapat menerima buah nenas sebagai lauk-pauk. tapi aku xtahu nak ganti ngan apa. maka aku cipta la resepi sendiri. janji ada rasa sweet & sour ha ha ha ha

oh menu tambahan, telur dadar sahaja. berangan nak buat telur bungkus. tapi malas pulak nak masak lama-lama.(kompem esok kena provoke masak telur bungkus pulak, tapi xpe baru la improve skill memasak aku wakaka )hari ini baru telan nasik size S di cafe. yabai2. ada orang cakap aku banyak tank.aku x kisah.janji aku sehat. kekekeke~

so ini la dia lauk pauk saya untuk malam ini. nyum3~ sila lah jeles!!!! ngah3..
malas nak tulis resepi. kalau anda mahu resepi saya sila tinggalkan komen ok. tapi baik google je kt myresepi ke apa :D



*nasik sudah masak, mahu menjamu selera~

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting