Jun 27, 2010

sabtu : 260610

12:30 AM
reactions 
assalamualaikum semua!!!
hello world =)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

dengan ini maka hokuriku taikai sudah pun berakhir.otsukaresamadeshita! tetiba mcm xlayak pulak nak cakap macam ni. aku bukan menyumbang banyak jasa pon. sekadar pergi teman mereka beli hadiah. itu sahaja. isk isk isk.ape-ape pun seronok sebab dapatlah jumpa lagi sekali dengan wajah2 yang serupa aje hahaha

beberapa hari sebelum taikai, kawan aku dari nagoya dah plan2 nak lepak kat umah aku pastu pelan la macam2 nak g jalan2.mane lagi kalau bukan toujimbo?? hahahaha tapidisebabkan beberapa perkara maka tidak dapatlah si ejat ni bermalam kat rumah aku. ehem2.ejat seorang perempuan.harap maklum. dengan ini ejat akan datang pada hari perlawanan sahaja iaitu pagi tadi. kalau diikutkan yangsebetulnya sampai pukul 6 pagi. maka tak tenteramlah tidur aku satu malam.risau sekiranya aku tak bangun lalu ejat dibiarkan keseorangan di luar rumah. hampir setiap 30 minit akuterjaga. aiihhhh. sampai termimpi-mimpi ejat datang bersama budak-budak lelaki yang aku tak pernah bercakap, memaksa aku nak masuk rumah la dan macam2 lagi haha kelakar2.

dipendekkan cerita, cik ejat datang pukul 930 pagi. konon2nya nak tidur la tapi kalau dah jumpa gossip aje la kan hehehehe then disebabkan si ejat ni kemaruk sangat nak makan di kedai rasa sayang makan pergilah menikmati makanan tengah hari. sangat sedap! berbaloi-baloi..

dari sana kami terus gerak ke padang di ohno. jauh amat! nearly satu jam baru sampai!.hujan turun renyai2. aku sempat tengok satu game je team fukui beraksi! zannen desuga, makemashita! maka aku pun jadi lah penyokong gifu dan nagoya tak bergaji haha

so how was the result? 
1st : nagoya
2nd: gifu
3rd : toyama

erm betul ke? kalau salah sila betulkan ok haha.hilang ingatan la ngeh3..

gambar chantek2 nak tgu wani upload la. baru tempek kat cnie











3 ♥:

fizan on June 27, 2010 at 11:23 PM said...
This comment has been removed by the author.
catcher13 on June 28, 2010 at 12:17 AM said...

mintak recipe honey chicken ngn ding bleh??hehe..alahaiii rindunyee nk mkn honey ciken bkn ckyn...yg pedass but sedap tu...**drolling**

ckyn said...

hahaha ye2 je kak linda ni.ding xmo bg. p&c katanya =p keke kalo nk rs kena dtg cnie dulu haha

 

celoteh ckynwan Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting